Stiri mondene

Cum își caracterizează colegii de la Survivo România Cosmin Stanciu?

Cum își caracterizează colegii de la Survivo  România Cosmin Stanciu?
Cosmin Stanciu de la Survivor România și-a caracterizat colegii din echipa Faimoșilor! Concurentul a făcut declarații emoționante despre Zanni.

Cosmin Stanciu, Faimosul de la Survivor România care a fost eliminat din competiție pe criterii medicale, și-a caracterizat colegii, în direct la Teo Show. Pe parcursul competiției, Cosmin a fost genul de persoană care nu și-a exprimat foarte des punctele de vedere, dar odată ieșit din competiție, a simțit nevoia să o facă. Fostul Faimos a vorbit despre conflictele din camp și chiar a spus răspicat că Elena ar trebui să aibă o atitudine diferită față de cea pe care o are în aceste momente

Cosmin Stanciu, declarații emoționante despre relația pe care o are cu Zanni 

Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, Cosmin Stanciu a fost nevoit să spună câteva cuvinte despre fiecare coleg din echipa Faimoșilor. O atenție deosiebită i-a fost acordată lui Zanni, despre care se știe deja că are o relație aparte. Unii fani l-au acuzat că ar fi marioneta lui Zanni, motiv pentru care a ținut să explice și acest lucru. 

Moro: tătuțul meu, aveam un respect mare pentru el

Culiță: omul care știe să le facă pe toate, repară și mănâncă orice. Dacă luai un fruct și îi spuneai: „Vezi că e o otrăvitor”, el î băga în gură și spunea: „Da, ai dreptate”

Elena: un om educat

Jador: hiperactivul. Cu el am mai avut anumite tensiuni, dar el nu face nimic cu răutate, așa e el. E un om cu suflet bun și nu ține ură.

Cum își caracterizează colegii de la Survivor  România Cosmin Stanciu?

Zanni: fratele meu, atât pot să spun. Îl iubesc foarte mult. Deja mi-e foarte dor de el, cum stăteam 24 din 24 cu el. M-am obișnuit foarte tare să vorbesc cu el. În momentul în care Zanni făcea ceva greșit sau eu, noi vorbeam doar noi doi și îi spuneam: Zanni, eu cred că ai spus foarte bine ce ai spus, dar cred că o puteai spune într-un mod mai diplomat în care să-l faci pe omul ăla să înțeleagă și să nu pară că tu l-ai jignit. Nu am avut niciodată măcar o chestie în care noi să ne contrazicem. De asta îl și susțin, e o chestie din interior. Am văzut multe: că aș fi câinele lui, că mă conduce. Nu este vorba despre abosult nimic din ceea ce spun acele persoane. Pur și simplu eu simt. Sunt destul de matur să-mi asum dacă Zanni mă conduce sau nu. Eu fac ce simt eu și suntem unul în mintea celuilalt. 

Cum își caracterizează colegii de la Survivor  România Cosmin Stanciu?

Sebi: Vijelia. Cel mai nervos dintre toți. Când se enervează spune tot ce are pe suflet, dar e un om cu suflet mare. Își dă și haina de pe el.

Ștefan: direct, își spune în față. Niciodată nu încearcă să te protejeze. De foarte multe ori face lucrurile corect chiar dacă e foarte vulcanic.

Cum își caracterizează colegii de la Survivor  România Cosmin Stanciu?

Raluca: Prietena noastră cea mai bună.