Stiri

Cum arată și cât costă una din cele mai scumpe case din Las Vegas. FOTO

Cum arată şi cât costă una dintre cele mai scumpe case din Las Vegas
[Sursa foto: Facebook ]
Una dintre cele mai scumpe case din Las Vegas dispune de nişte dotări incredibile. Evident, şi preţul proprietăţii este unul pe măsură.

 Milionarii din Statele Unite au cereri care mai de care mai extravagante când vine vorba despre locuinţe. Una dintre cele mai scumpe case din Las Vegas dispune de televizoare uriaşă pe terasă şi la piscină, de trei garaje pentru maşini şi de alte dotări care te vor lăsa mască.

Cât costă şi cum arată una dintre cele mai scumpe case din Las Vegas

Cum arată şi cât costă una dintre cele mai scumpe case din Las Vegas

  Una dintre cele mai extravagante şi inteligente case americane se află în Las Vegas, pe un teren de 3500 de metri pătraţi. Pe o suprafaţă atât de mare, casa nu putea să fie decât uriaşă. 1191 de metri pătraţi are această clădire, construită de Pinnacle Architectural Studio, o firmă care se ocupă doar cu dezvoltarea imobilelor de lux.

Cum arată şi cât costă una dintre cele mai scumpe case din Las Vegas

  Vila dispune de patru dormitoare, nouă băi, dar şi de trei garaje, în care încap nu mai puţin de 12 maşini.

Unul dintre garaje dispune şi de un lift din sticlă, care poate transporta una dintre maşini direct în apartamentul rezidenţial de la etajul al doilea. În această casă, totul este automat, doar prin simpla apăsare a unui buton. Interiorul este încălzit prin pardoseală de cei 1858 de metri de instalaţie, în timp ce distracţia este asigurată de cele 32 de televizoare şi monitoare dispuse în toată casa, care dispun de tehnologie 4K.

Cum arată şi cât costă una dintre cele mai scumpe case din Las Vegas

 Locuinţa a fost transformată într-o adevărată fortăreaţă, musafirii nepoftiţii fiind ţinuţi deoparte de sisteme de siguranţă extrem de performante. Se poate intra pe proprietate doar prin scanare biometrică, iar cele 13 uşi au sisteme automate de a se deschide. În plus, proprietatea este vegheată 24 de ore din 24 de cele 32 de camere de supraveghere. O asemenea bijuterie arhitecturală are şi un preţ pe măsură. Proprietatea este listată pe site-ul Ivan Sher Group, o agenţie imobiliară care se ocupă doar cu vânzarea imobilelor de lux, la nu mai puţin de 32,5 milioane de dolari.