Stiri

Cum arată Blake Lively la patru luni după ce a născut cel de-al patrulea copil

Blake Lively
Blake Lively un adevărat trendsetter [Sursa foto: Hepta]
Blake Lively a postat mai multe poze din vacanță alături de Ryan Reynold.

Blake Lively este un trendsetter și acum arată uimitor după patru nașteri. Rolul ei revoluționar ca Serena van der Woodsen din Gossip Girl i-a oferit ocazia perfectă de a străluci și, deși mulți cred că a avut un stilist, s-a dovedit că era doar stilul ei.

Citește și: Leonardo DiCaprio s-a întors la Madalina Ghenea? Cum au fost surprinși cei doi într-un club din Milano

În timp ce era însărcinată, ea a strălucit în îmbrăcăminte de maternitate chiar și atunci când a pășit pe covorul roșu cu Reynolds în urmă cu câteva luni când aștepta al patrulea copil.

La două luni de la sosirea bebelușului, actrița a împărtășit câteva imagini din ultima lor vacanță în familie în care s-a îndrăgostit de rochiile ei de vară.

Blake Lively un adevărat trendsetter

Ca fashionista recunoscută, nu se teme să experimenteze noile tendințe și stiluri, inclusiv o combinație de imprimeuri în armonie perfectă.

Citește și: Blake Lively, din nou a creat isterie în social media! Cum a "anunțat" actrița faptul că a născut cel de-al patrulea copil

Accesorii, accesorii si mai multe accesorii

Când vorbim despre bijuterii, ochii îi strălucesc lui Lively se uită cu atenție la Lorraine Schwartz, Jennifer Meyer și Brent Neale.


Fanii reacţionează la postările lui Blake Lively

Pe lângă pantalonii largi și ansamblul de top de bikini, a pozat lângă piscină într-un costum de baie negru care, a adunat numai complimente de la fani „Nu cumva tocmai ai născut”, „Apropo... Arăți la fel ca înainte. N-am avut niciodată un copil... Cum faci?", "Mulțumesc că ești atât de reală", "Cum arăți așa după patru bebeluși?""Sunt aici doar pentru a-i aminti lui Ryan pentru a 1.342.589-a

oară cât de norocos e".
Blake Lively
Fanii reacţionează la postările lui Blake Lively[Sursa foto: Instagram]

Lively și Reynolds sunt unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. O sursă a declarat pentru revista People anul trecut că vestea celei de-a patra sarcini a fost un șoc pentru mulți: "Au ținut totul secret. Inclusiv prietenii lor au fost surprinși când au aflat că este din nou însărcinată. Dar adoră copiii, îi place să fie mamă. Copiii ei sunt prioritatea ei în viață. Nu te-ai gândi niciodată că Blake Lively, acest superstar, această femeie frumoasă, este o persoană obișnuită care gătește cina în fiecare seară și are grijă de familia sa, dar așa e. În plus, este cu adevărat minunată cu copiii".