Stiri mondene

Cum a reacționat Delia când a văzut-o pe Billie Eilish în rochie: ”M-am speriat efectiv!”

Cum a reacționat Delia când a văzut-o pe Billie Eilish în rochie
Cum a reacționat Delia când a văzut-o pe Billie Eilish în rochie [Sursa foto: Instagram]
Billie Eilish a strălucit la MET Gala 2021, impresionând prin apariția sa spectaculoasă. Uite ce reacție a avut Delia când a văzut-o pe artistă în rochie!

Aproximativ 400 de celebrități internaționale au participat la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din New York. Printre starurile prezente luni seara în inima Manhattabului s-a numărat și Billie Eilish. De-a lungul timpului, vedeta de la Hollywood a fost adepta schimbărilor spectaculoase. Așa a făcut și de data aceasta, frumoasa artistă a reușit să impresioneze pe toată lumea, prin intermediul vestimentației pe care a decis să o poarte la Met Gala 2021, motiv pentru care a fost în centrul atenției.

În imaginile postate pe rețelele sociale putem vedea că Billie Eilish a optat pentru o rochie de prințesă nude. Delia a avut o reacție de-a dreptul uluitoare când a văzut-o pe artistă în rochie, spunând că este extrem de uimită de această schimbare.

Cum a reacționat Delia când a văzut-o pe Billie Eilish în rochie
Cum a reacționat Delia când a văzut-o pe Billie Eilish în rochie[Sursa foto: Instagram]

Sunt foarte supărată pentru că nu o mai pot imita pe Billie Eilish în continuare, pentru că schimbarea asta...am văzut-o în rochie și m-am speriat efectiv. Asta nu pot, până aici!”, a spus Delia la InstaStory.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie Eilish, recunoascătoare că Oscar de la Renta a renunțat la blănuri 

Conform surselor, Billie Eilish a acceptat să poarte rochia semnată de Oscar de la Renta numai după ce i-a cerut creatorului de modă să nu mai vândă haine din blană naturală.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

"Mulțumesc, Oscar de la Renta, pentru realizarea acestei frumoase rochii și pentru însuflețirea ideilor mele. A fost o onoare să port această rochie știind că, de acum înainte, Oscar de la Renta nu va mai folosi blănuri în creațiile sale!!! Sunt mai mult decât încântată că Fernando Garcia (Fashion Designer) și Laura Kim (Creative Director al brand-ului) și întreaga echipă au fost de acord cu mine în această privință și au făcut o schimbare care va avea un impact pozitiv la nivel global, nu doar pentru animale, ci și pentru planetă și mediu. Sunt onorată că am fost un catalizator în luarea acestei decizii și că vocea mea a contat. Rog toți designerii să urmeze acest exemplu", a fost mesajul lui Billie Eilish.