Stiri mondene

Cum a fost surprinsă Andreea Bănică alături de soțul ei, Lucian Mitrea în public

Andreea Bănică și Lucian Mitrea
Andreea Bănică și Lucian Mitrea trăiesc o poveste de iubire ca în basme [Sursa foto: Instagram Andreea Bănică]
Andreea Bănică a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată alături de soțul ei, Lucian Mitrea la un eveniment.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, ei au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah. Recent, cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment. 

Cum a fost surprinsă Andreea Bănică alături de soțul ei, Lucian Mitrea în public

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani.

Ei se numără printre cuplurile cele mai longevive din showbiz-ul românesc și formează un parteneriat atât în viața profesională, cât și în cea personală, pentru că soțul artistei este și managerul ei. Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, se afișează rar la evenimentele publice, iar recent, cei doi au primit un premiu important pentru hotelul pe care îl dețin la malul mării, în cadrul unei gale la care au fost prezenți și păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.
Artista a urcat pe scenă alături de soțul ei, ca să-și ridice premiul, și a ținut un discurs emoționant la adresa partenerului ei de viață. ”Bună seara tuturor, în primul rând. Tată, dar eu așa mă adresez, ține tu. Eu nu pot decât să fiu mândră și să îți mulțumesc ție. Pentru că ești viața mea și pentru că mi-ai luminat toată viața asta și pentru că mi-ai îndreptat pașii întotdeauna, numai spre bine.”
, a declarat Andreea Bănică pe podium, potrivit Viva!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea
Andreea Bănică și Lucian Mitrea, mai îndrăgostiți ca niciodată[Sursa foto: Instagram Andreea Bănică]

Citește și: Andreea Bănică a iscat o serie de speculații în mediul online. Fanii artistei au observat un detaliu suspect în fotografiile postate de artistă

Lucian Mitrea își surprinde soția cu cadouri de mii de euro

Lucian Mitrea își surprinde mereu soția cu cadouri scumpe, iar ultima dată i-a oferit în dar un scuter care valorează 5000 de euro.

„Luni, Lucian mi-a făcut o surpriză frumoasă și mi-a cumpărat un Vespa Mickey Mouse. Marți mi-am vopsit părul și m-am pregătit pentru videoclip, am alergat cu stilista după outfit-uri. Miercuri am filmat un clip cu Georgiana Lobonț cu care am avut chimie din prima zi când ne-am cunoscut și am zis: „Hai să facem un hit!'. Stay tuned! Joi am fost cu fetele la mall. Vineri, Lucian mi-a gătit o friptură de vită în unt, cum nu am mai mâncat vreodată.
Bieții mei vecini! Sâmbătă, Noah a urcat pe bicicleta pentru adulți! Duminică am dat o fugă după plante și m-am ales cu un coș pe care trebuie să îl iau azi de undeva din Otopeni.
Și ce credeți? Mă voi duce cu duba să le ridic, pentru că toată duminica ne-am plimbat cu scuterul și nu am putut să le luăm acasă. Să avem un început de săptămână minunat!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram. 

Citește și: Andreea Bănică, taxată dur după ce s-a fotografiat cu un star de la Hollywood. Artista a făcut un gest care nu a fost iertat: "O mare lipsă de respect". Cum a răspuns vedeta criticilor