Stiri

Cum a ajuns un om al străzii să devină un star la Hollywood

Cum a ajuns un om al străzii să devină un star la Hollywood
[Sursa foto: Facebook ]
Un actor aflat în plină ascensiune la Hollywood a trecut prin momente cumplite. A fost de trei ori om al străzii, a mărturisit chiar el.

 Este actor, cântăreţ şi dansator, a fost în turnee alături de Beyonce şi Rihanna, dar a fost şi om al străzii. Aceasta este povestea lui Skyh Alvester Black, un tânăr care a muncit şi a suferit enorm pentru a ajunge star la Hollywood.

De la om al străzii, la actor la Hollywood

 Povestea lui Skyh Alvester Black este demnă de un film de Hollywood.

Actorul şi dansatorul în vârstă de 32 de ani a făcut parte din echipele de dansatori ale vedetelor Beyonce, Rihanna sau Mariah Carey, înainte să se concetreze pe actorie. Acum, Skyh se bucură de succesul pe care îl are, jucând în serialul "All The Queen's Men", în care acţiunea este concentrată asupra unei formaţii de dansatori. Ba mai mult, actorul a primit un rol şi în serialul "Lace", iar cariera sa creşte frumos şi mult mai mult decât s-ar fi aşteptat, având în vedere cât de grea a fost viaţa pentru el.

Cum a ajuns un om al străzii să devină un star la Hollywood

 "Am devenit om al străzii după ce am terminat cu dansul. Ultima mea reprezentaţie a fost alături de Beyonce, la MTV Music Awards. Apoi, anii aceia, au fost foarte grei. Am fost de trei ori om al străzii. Cursurile mele de actorie trebuiau plătite. Doar de asta îmi păsa. Am locuit la Motel 6, pentru că un prieten avea acolo o cunoştinţă şi aşa am primit o reducere de 60 de dolari. Nu ai încontro, trebuie să perseverezi şi să mergi mai departe", a mărturisit Skyh.

Cum a ajuns un om al străzii să devină un star la Hollywood

 Până de curând, actorul a dus o viaţă foarte grea. "Anul trecut, chiar înainte de pandemie, parcam maşini la The West Hollywood EDITION, un uriaş hotel de cinci stele. Cei alături de care am lucrat în cariera mea de dansator venea la hotel şi mă întrebau <<Parchezi maşini acum?>>, iar eu răspundeam <<Da, îmi dai cheile?>>", a povestit Skyh.

 Norocul lui Skyh s-a schimbat după ce a întâlnit-o pe Debbie Allen. Actriţa a fost cea care l-a încurajat pe tânărul Skyh. "Mi-a spus că încă nu ştiu cine sunt şi ce pot să fac", a declarat Skyh Alvester Black, steaua în devenire de la Hollywood şi fostul om al străzii.