Stiri mondene

Culiță, prima apariție tv alături de iubita sa după ce a ajuns acasă de la Survivor România: „Am visat o dată că a născut și că a venit copilul la Survivor”

Culiță, prima apariție tv alături de iubita sa după ce a ajuns acasă de la Survivor România:
Culiță, prima apariție tv alături de iubita sa după ce a ajuns acasă de la Survivor România: [Sursa foto: Captură YouTube]
Culiță a povestit că ultima perioadă petrecută în junglă nu i-a fost deloc favorabilă. Artistul nu se mai putea gândi deloc la competiție.

Culiță Sterp a ajuns acasă la iubita sa care în curând va aduce pe lume un băiețel. Acesta a și fost motivul pentru care artistul a ridicat mâna la ceremonia de la Survivor și a spus că nu mai vrea să mai intre pe trasee. Faimosul a explicat că gândul său este doar acasă și nu se mai poate concentra asupra jocului, motiv pentru care ar vrea să fie înțeles de toată lumea. 

Culiță și Daniela au oferit primele declarații despre experiența Survivor România la Teo Show 

„A fost cea mai grea perioadă din viața mea și cea mai grea experiență. Eu când am plecat știam că o să țină competiția undeva la cinci luni și oricum nu o să rezist mai mult de 2-3 luni pentru că mă știam pe mine cum sunt cu mâncarea cu foamea, cu dorul de casă.

Când am văzut că mă descurc și că sunt bun și că trebuie să mai stau am zis că trebuie să ajung când se naște băiatul. Am văzut că emisiunea s-a prelungit și mă gândeam în fiecare zi. În ultima lună nu-mi mai stătea deloc gândul la competiție. O visam în fiecare noapte pe Daniela, am visat o dată că a născut și că a venit copilul la Survivor și copilul avea șapte ani, era mare. Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu Survivor, aici în burtă”
, a spus Culiță. 

Culiță, prima apariție tv alături de iubita sa după ce a ajuns acasă de la Survivor România:
Culiță, prima apariție tv alături de iubita sa după ce a ajuns acasă de la Survivor România:[Sursa foto: Captură YouTube]

Pe de altă parte, Daniela, pe parcursul sarcinii sale a luat în considerare mai multe variante, una dintre ele fiind să-l aștepte cu copilul acasă, însă în ultima perioadă a devenit mai sensibilă ca de obicei și nu mai avea răbdare până la terminarea competiției. 

„Inițial am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. Am spus la un moment dat că mi-ar fi plăcut și să-l aștept acasă, doar că în ultimul timp am devenit mai sensibilă, mai ales văzându-l pe el afectat și de asta am început să fii mult mai afectată de tot ce se întâmplă. Eu sunt destul de tare de obicei doar că multă lume mă întreba când o să fie Culiță, că le pare rău pentru mine. Lucrurile astea te afectează. Aș fi vrut să îl văd acolo, dar și să-l văd cu mine”, a spus și Daniela. 

Culiță, prima apariție tv alături de iubita sa după ce a ajuns acasă de la Survivor România:
Culiță, prima apariție tv alături de iubita sa după ce a ajuns acasă de la Survivor România:[Sursa foto: Captură YouTube]

Mai mult, Daniela a povestit și despre realația ei cu mama soacră. Mulți fani au fost consternați de declarațiile Mamei Geta, declarații conform cărora Culiță nu ar fi trebuit să vină acasă fără premiu, motiv pentru care Daniela a explicat: „Da, vorbeam cu ea de multe ori (n. red. Mama Geta), ne vizitam și îmi povestea și ea toate prin câte a trecut și îmi spunea să fiu puternică.Atunci când am văzut în ultimul consiliu că are o șansă să mai vină acasă și nu a venit am fost mai afectată. Atunci am și plâns”.