Lansări muzicale

Cristian Porcari lanseaza videoclipul noului single „O Straină”

Cristian Porcari lanseaza videoclipul noului single „O Straină”
Cristian Porcari a lansat un nou single, de această dată în colaborare cu artistul de muzica hip hop, Elegvnce. 

 După succesul înregistrat cu piesele „ Prea Fire"   (peste   1M vizualizări), „ Bolnavi de Amintiri" (peste 3M vizualizări) și „ Dansează cu mine" (peste 1M vizualizări), Cristian Porcari revine cu un nou single: „O străină”. Piesa a devenit deja virală pe  TikTok  printr-un challenge care a fost reprodus deja de peste 1000 de ori. Melodia „ O Străină " este o piesă de dragoste care tratează subiectul despărțirii de persoana iubită și resentimentele care intervin mai apoi.

Cristian Porcari lanseaza videoclipul noului single „O Straină”

Cine sunt Cristian Porcari și Elegvnce?! 

Cristian Porcari este unul dintre cei mai în vogă artiști fresh din noul val de cântăreți urban pop, fost semifinalist  X FACTOR.

Cristian Porcari lanseaza videoclipul noului single „O Straină”

„Andrei mi-a propus să facem o colaborare și să ne vedem la o cafea chiar a două zi, unde să vorbim mai multe. În urmă întâlnirii pe care am avut-o cu Andrei și Stas am simțit că suntem pe același vibe și ne potrivim din punct de vedere artistic. După ce m-am consultat cu echipa mea de la The One Records în legătură cu această propunerea de colaborare, am intrat în studio cu băieții și iaca așa s-a primit piesă "O Străînă", într-o versiune aproape integrală, după care Dael Damsa de la The One Records a dat un touch final Mix/ Master al piesei. Pe lângă această prima colaborare pe care o am deja cu băieții, vor urmă și altele” , povestește Cristian Porcari.

Născut în Chișinău, Republica Moldova, cunoscut pentru piesele "Ciocana" și "Nimeni nu ț-o spus", Elegvnce, pe numele sau real Andrei Domenco, este   un artist care vine din zona underground a muzicii hip hop,  de profesie avocat, care reușește să combine într-un mod organic carieră cu viață de artist.

Cristian Porcari lanseaza videoclipul noului single „O Straină”

Versurile și compoziția muzicală au fost lucrate în echipă, fiind semnate de Cristian Porcari alături de Elegvnce și Shifro. Shifro,  pe numele sau real Cojocari Stanislav (Stas), un  producător talentat din Republica Moldova care a bifat mai multe colaborări cu artiști importanți din industrie, unul dintre ei fiind „The Motans ”. Acesta a lucrat la melodiile  Versus August  și  Ctrl Alt Delete.

  Povestea videoclipului  vine în completarea subiectului piesei, aducând un plus de dramatism și erotism, cu o acțiune parcă inspirată din serialul  True Detective . Ideea videoclipului poartă semnătura echipei talentate de la  Pride King House,  coordonate de  Shifro.