Stiri mondene

CRBL vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

CRBL vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
CRBL vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
CRBL vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artistul căruia dansul i-a guvernat întreaga viață se va dezvălui publicului într-un interviu memorabil

Duminică, de la 22:00, o nouă ediție a emisiunii de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai” îl va aduce în fața telespectatorilor pe CRBL (Eduard Mihail Andreianu), un artist la care se raportează generații.

CRBL vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În vârstă de 44 de ani, CRBL este un nume răsunător în industra muzicală românească, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 de ani.

Acesta s-a impus în atenția publicului ca dansator, interpret, coregraf și entertainer și surprinde în continuare prin prospețimea abordărilor, prin sinceritatea mesajului transmis în ritmuri de pop, dance, hip-hop.

Citeste si: CRBL, mutare rapidă cu familia în România după 6 ani petrecuți în Spania: „Suntem contra cronometru”

Întâlnirea cu Smiley și Marius Moga i-a influențat destinul, iar cu trupa Simplu CRBL a cunoscut celebritatea. În 2010 a început o carieră solo.

În plan personal, CRBL  se află la a doua căsătorie și are o fiică.

“Sunteți nașul lui Smiley în showbiz?”, “Ați fost complexat din cauza vocii?”, “De ce leșinau fetele pur și simplu?”, “Câte căprioare ați vânat la viața dvs.”?, “V-a lăsat corpul?”, “A devenit CRBL mai cerebral?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminică lui CRBL, în emisiunea moderată de Denise Rifai, de la ora 22:00, la Kanal D!