Stiri mondene

Contul de Instagram al Papei Francisc, prins că a dat like unei domnișoare în bikini

Papa Francisc
Internauții s-au amuzat teribil când au văzut că până și Papa Francisc a apreciat-o pe domnișoara în bikini.

Un model care s-a pozat în bikini și a postat fotografia pe Instagram a avut marea supriză să primească like de la contul de Instagram al Papei Francisc. Bineînțeles că internauții au fost vigilenți și au început să facă glume pe seama acestei pățanii: „-10 puncte în Rai”, este gluma făcută de internauți.

Bineînțeles că like-ul nu a venit de la însuși Papa, pentru că ne îndoim că suveranul își administrează singur conturile de socializare. Însă chiar și așa, întâmplarea s-a viralizat extrem de repede. După ce și-au dat seama de gafa făcută, contul de Instagram al Papei Francisc și-a luat aprecierea înapoi. 

 


Cine este fotomodelul care a stârnit „admirația” Papei

Domnișoara care a fost apreciată chiar de Papa Francisc este modelul Natalia Garibotto în vârstă de 27 de ani. Natalie s-a pozat în uniforma de școlăriță, dar fără partea din spate și a fost mirată să vadă că o postare deocheată este apreciată de suveranul Pontif.

„Cel putin voi ajunge in Rai. Mama mea imi uraste pozele cu posteriorul, dar macar l-am facut fericit pe Papa", a fost mesajul hazliu pe care Natalia l-a transmis ulterior, potrivit Ziare.com.