Lansări muzicale

Connect-R a lansat piesa „Contagios”

Connect-R a lansat piesa „Contagios”
Connect-R a lansat piesa „Contagios” [Sursa foto: Captură YouTube]
Connect-R a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Contagios”. Dacă nu ai ascultat-o, îi poți da play aici!

Connect-R lansează Contagios, prima piesă pe anul 2022. Versurile piesei sunt compuse de Connect-R și transmit un mesaj puternic, așa cum ne-a și obșinuit Relu de-a lungul timpului. În videoclipul pentru piesa „Contagios” apare și Johnny Romanao, artistul care a devenit viral cu piesa „Na Janau” și care a cântat live și la noi în studio de 1 decembrie.

Citeste si: Johny Romanao a cântat LIVE „Na Janau” de 1 decembrie la „Bară la Bară”

Connect-R a anunțat anul trecut că 2022 va fi unul plin de hit-uri, așa că, sigur vor mai urma și alte hit-uri „contagioase” și așteptăm și o colaborare cu Johny Romanao.

”«Contagios» are un mesaj foarte deep (adânc), dar pus sub o formă foarte superficială, ca să mă asigur că ajunge peste tot. Și anume faptul că virusul adevărat nu este în afara noastră, ci a pătruns înăuntrul nostru și noi suntem proprii noștri viruși.

Bineînțeles, venit prin intermediul minții, acest virus. Și anume Eul fals. Este o piesă trap, cu influențe dance hall, așa cum mi-am obișnuit fanii mei până acum. Videoclipul este foarte fresh din toate punctele de vedere, ca să zic așa. În primul rând pentru că este în regia lui Dali, un puști foarte talentat și foarte actual, și în al doilea rând pentru că în acest videoclip mai apar și băieții de la Ghetto Gang, care au apărut și în «Rita» sau în «Na Janau», dar și binecunoscutul 
Johny Romano, artiști din casa de producție «Hood Famous»”
, a mărturisit Connect-R
pentru Click.

Videoclip: Connect-R- Contagios