Lansări muzicale

Colaborare inedită! Sasha Lopez și AMI au lansat „Butterfly Dance”

Sasha Lopez și AMI au lansat „Butterfly Dance”
Sasha Lopez și AMI au lansat „Butterfly Dance” [Sursa foto: Roton Music ]
Sasha Lopez și AMI au colaborat pentru o super piesă de vară, dansantă. Dă-i play aici

Sasha Lopez și AMI au lansat o super piesă care cu siguranță va face furori la petreceri vara aceasta. 

Citeste si: Ami pregătește lansarea piesei „Fluturi”. Artista tocmai a lansat teaserul videoclipului

Ami și Sasha Lopez, primele declarații despre colaborarea lor

O lună rămasă până la sezonul estival, iar Sasha Lopez și AMI deja ne dau hitul verii.

Cei doi artiști lansează joi, 28 aprilie, „ Butterfly Dance”, o poveste fierbinte, pe ritmuri dance. Pe lângă faptul că se potrivesc foarte bine din punct de vedere muzical, pe Sasha și AMI îi leagă o foarte bună prietenie, după cum declară artista:

„Ce-i mai frumos decât să faci muzică și să te bucuri de ea, alături de prieteni! Serj (Sasha Lopez) și cu mine suntem buni prieteni și a venit timpul să celebrăm acest lucru printr-o piesă.

"Butterfly Dance" o să fie dansat peste tot vara asta”
, a declarat Ami. 

La rândul său, foarte încântat de colaborarea cu AMI, Sasha Lopez a declarat că totul a început la o petrecere, în urma unei discuții. De la câteva cuvinte până la un adevărat hit a fost doar un pas.

„Totul a început la o petrecere.

AMI mi-a zis că i-a plăcut mult să cânte piesa "Smoke Me" la "Te cunosc de undeva" și că i-ar plăcea o piesă cu vioară, deoarece știe să cânte la ea și o încântă ideea să facem ceva frumos. Zis și făcut!", a declarat și Sasha Lopez.

Sasha Lopez este un producător muzical cunoscut internațional pentru mega hit-ul  All My People”, care a fost ascultat în toată lumea. Piesa s-a aflat în peste 20 de țări pe primul loc în topuri, iar una dintre edițiile Carnavalului de la Rio a fost deschisă chiar cu aceasta.

De asemenea, colaborarea din 2020 cu Misha Miller, „Smoke Me”, s-a poziționat în Top 10 Shazam în țări precum România, Bulgaria și Turcia, generând peste un milion de views și 100.000 de stream-uri încă din prima lună.

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „ Trumpet Lights ”, piesă care a plăcut foarte mult publicului român. Au urmat proiecte precum „ Otra Vez ”, „ Playa En Costa Rica ” sau  „ Somnu nu ma ia ”. Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „ Deja Vu ” sau „ 3 lucruri ” au fost foarte apreciate de fani. Cele mai noi single-uri AMI, „Enigma” feat Tata Vlad și „Fluturi” au strâns milioane de vizualizări pe internet și au ajuns în topul clasamentelor muzicale.