Stiri mondene

Cine va fi primul James Bond 007 feminin

 Lashana Lynch și Daniel Craig
A fost confirmat rolul Agentului 007 din ultimul film James Bon. Fanii nu sunt foarte încântați de alegere.

„No Time to Die” este ultimul film James Bond cu Daniel Craig și apăreau deja zvonuri cu privire la actorul sau actrița care ar putea să-i ia locul lui Daniel Craig.

 Lashana Lynch și Daniel Craig

În luna iulie a anului trecut a apărut deja primele zvonuri conform cărora Lashana Lynch, cunoscută publicului pentru rolul din „Captain Marvel” ar putea fi cea care îl va înlocui pe actor. Zvonurile acestei schimbări nu au fost primite prea bine de către fanii filmului care au apostrofat-o pe actrița britanică în mediul online, spunând că nu este potrivită pentru acest rol. 

Lashana Lynch va fi primul Fames Bond feminin 

Însă Lashana Lynch nu s-a lăsat descurajată, ba din contră, le-a răspuns haterilor spunând că le înețelege nemulțumirea.

 Lashana Lynch

Într-un interviu acordat la început de noiembrie publicaţiei Harper's Bazaar UK, Lynch a confirmat că va fi prima femeie de culoare care preia titlul de 007. Actrița a mai mărturisit și că s-a pregătit emoțional pentru valul de critici care vor veni în online.

În "No Time to Die" îl găsim pe Daniel Craig/James Bond retras în Jamaica şi pensionat. Personajul Nomi, jucat de Lashana este nevoit să preia legendarul rol de agent secret. Se va confrunta cu un inamic mortal, jucat de Rami Malek. Actorul i-a dat viaţa lui Freddie Mercury pe marile ecrane în "Bohemian Rhapsody" cu 2 ani în urmă, primind Oscarul pentru rol.

Dacă totul va decurge conform planurilor puse la cale de regizori și scenariști, filmul ar trebui să intre în cinematografe ăn 2021.