Stiri mondene

Cine sunt nepoții Camillei Parker Bowles și ce rol vor avea ei la încoronarea bunicii lor

Nepotii Camillei Parker Bowles
Cine sunt nepotii Camillei Parker si ce rol vor avea la incoronarea regelui Charles al III-lea [Sursa foto: Hepta]
Încoronarea Regelui Charles al III-lea va avea loc pe 6 mai, iar monarhul și Camilla Parker vor surprinde pe toată lumea cu modificările aduse ceremoniei.

Monarhia britanică se modernizează, iar acest lucru va fi evidențiat la încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla pe 6 mai. Noii monarhi vor face schimbări majore în ceea ce privește ceremonia pentru a lăsa în urmă tradiția riguroasă și pentru a-și implica și membrii familiei. Astfel, Regele Charles al III-lea dorește ca nepotul său cel mai mare, Prințul George, să joace un rol important la ceremonie.

Iată ce rol vor avea nepoții Camillei Parker Bowles.

Citește și: Camilla Parker, dezgustată după ce a aflat că fostul ei sot, Andrew Parker Bowles, va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea

Cine sunt nepoții Camillei Parker Bowles și ce rol vor avea ei la încoronarea bunicii lor?
Regele Charles al III-lea și Regina Camilla[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Detalii mai puţin cunoscute despre Regele Charles al III-lea. Nimeni nu își imagina asta despre monarhul britanic

Regele Charles, noi modificări în ceea ce privește ceremonia de încoronare

Până acum ceilalți membri ai familiei regale se limitau să asiste la ceremonia de încoronare a părinților fără a lua parte la ea, astfel că în 1953, prințul Charles a participat la ceremonia de încoronare a mamei sale, Elisabeta a II-a, dar nu a îndeplinit niciun rol. În prezent, monarhul Marii Britanii și soția lui au decis să-și implice nepoții în cadrul ceremoniei. 

Camilla Parker Bowles a decis că cei cinci nepoți ai săi vor fi cei care vor ține baldachinul care acoperă în mod tradițional consoartele monarhilor în timp ce acestea sunt unse de Arhiepiscopul de Canterbury. Aceasta este o decizie fără precedent, deoarece până acum un grup de ducese purtau baldachinul la ceremonie.

Cine sunt nepoții Camillei Parker Bowles și ce rol vor avea ei la încoronarea bunicii lor?
Camilla Parker Bowles[Sursa foto: Facebook]

„Regina Consoartă a spus că nu vrea ducese. Ea ar dori ca nepoții ei să o facă”, a spus o sursă apropiată familiei regale potrivit Sunday Times.

O altă diferență apare și în ceea ce privește coroana pe care o va purta Regina Camilla. Consoartele anterioare purtau una nouă făcută exclusiv pentru ele, însă Camilla va fi încoronată cu vechea coroană a Mariei de Teck.

Citește și: Trucul la care va apela Kate Middleton pentru a o umbri pe Rose Hanbury la încoronarea regelui Charles al III-lea pe 6 mai

Cine sunt nepoții Camillei Parker?

Soția Regelui Charles al III-lea are cinci nepoți: Lola și Freddy sunt copiii lui Tom Parker Bowles, fiul Reginei, în timp ce Eliza și gemenii Louis și Gus sunt copiii Laurei Lopes. Nepoții viitoarei regine au o relație foarte strânsă cu bunica lor, pe care o numesc Gaga. 

Cine sunt nepoții Camillei Parker Bowles și ce rol vor avea ei la încoronarea bunicii lor?
Regele Charles, noi modificări la ceremonia de încoronare[Sursa foto: Facebook]

Camilla are doi copii din căsătoria cu Andrew Parker Bowles, pe Tom și pe Laura. Tom s-a căsătorit în 2005 cu Sara Buys, un editor de modă al unei reviste, cu care i-a avut pe Lola, născută în 2007, și pe Freddy, care a venit pe lume în 2010. Cei doi s-au despărțit în 2018, iar Tom a început o nouă relație cu jurnalista Alice Procope, care a murit de cancer în 2021, la vârsta de 42 de ani.

Între timp, Laura, expertă în artă și fondatoare a propriei galerii, s-a căsătorit în mai 2006 cu Harry Lopes, contabil și fost model de lenjerie intimă Calvin Klein. Împreună o au pe Eliza, care a fost domnișoară de onoare la nunta Prințului William și Kate Middleton, și pe gemenii Gus și Louis.