Stiri mondene

Cine sunt finaliştii concursului „Te cunosc de undeva”

Cine sunt finaliștii „Te cunosc de undeva”
Sezonul 15 al concursului „Te cunosc de undeva” se apropie cu pași repezi de final. Iată care sunt finaliștii concursului.

Marea finală a concursului „Te cunosc de undeva” se va disputa sâmbătă, 19 decembrie, iar lupta se va da între Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu, AMI, Monica Anghel & Marcel Pavel și Romică Țociu & Adriana Trandafir

Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu  îl vor interpeta pe Gică Popescu, Ami se va transforma în Britney Spears, în vreme ce Adriana Trandafir și Romică Țociu vor deveni Muhammed Rafi și Asha Bhosle, doi cântăreți indieni din filmul „O floare și doi grădinari”.

Marcel Pavel și Luminița Anghel se vor transforma în Alla Pugacheva și Ivan Rebroff, doi cântăreți din Rusia.

În plus, în finala de pe 19 decembrie vor cânta și restul concurenților, doar de dragul show-ului.

Semifinala „Te cunosc de undeva” a fost câștigată de Toto Dumitrescu 

Finala „Te cunosc de undeva” se va disputa pe 19 decembrie și concurentul favorit va pleca acasă cu un premiu în valoare de 15.000 de euro. Semifinala concursului a fost câștigată de Toto Dumitrescu care s-a transformat în Marilyn Manson. Personajul i-a venit ca o mănușă, iar spectacolul de pe scenă a urcat la cote înalte. Și colegii lui de platou au fost încântați de prestația lui și i-au acordat cele mai multe dintre puncte. Fiul lui Ilie Dumitrescu a mărturisit că i-a plăcut la nebunie seznul 15.

Cine sunt finaliștii „Te cunosc de undeva”

„Mulțumesc! Sezonul ăsta a fost minunat. M-a îndemnat să-mi ies mult din zona de confort, să-mi descopăr o voce pe care nu eram convins că o am, o voce care mă va ajuta și în actorie, cu siguranță, dar și în viața de zi cu zi. Am cunoscut niște oameni extraordinari. Răi, da' buni. Extraordinari! Niște oameni extraordinari, de la care am învățat o mulțime de lucruri. Vă iubesc pe toți!”, a spus Toto.

Clasamentul ediției a 14-a a emisiunii Te Cunosc de Undeva! 

  • Toto Dumitrescu (Marilyn Manson)- 56 de puncte
  • Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu (trupa Blondy)- 50 de puncte
  • Tavi Clonda (Billy Ray Cyrus)- 50 de puncte
  • Ami (Christina Aguilera)- 40 de puncte
  • Monica Anghel & Marcel Pavel (Andrea Bocelli & Laura Pausini)- 33 de puncte
  • Adda (Jason Derulo)- 30 de puncte
  • Adriana Trandafir & Romică Țociu (trupa Genius)- 28 de puncte
  • Jojo (Tom Jones)- 25 de puncte