Stiri mondene

Cine este si cu ce se ocupa iubitul milionar al Anamariei Prodan. Flavius Nedelea este cu 8 ani mai tânăr decât celebra impresară

Cine este iubitul milionar al Anamariei Prodan? Flavius Nedelea este cu 8 ani mai tânăr decât celebra impresară
Cine este iubitul milionar al Anamariei Prodan [Sursa foto: Instagram/ Facebook]
Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Flavius Nedelea, un cunoscut afacerist.

Anamaria Prodan a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Flavius Nedelea, un cunoscut afacerit, care a reușit să o cucerească. Chiar dacă cei doi au încercat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, celebra impresară și iubitul ei s-au dat de gol în vacanța de Paște, pe care au petrecut-o împreună pe Coasta de Azur. Iată cine este și cu ce se ocupă bărbatul în brațele căruia Anamaria Prodan și-a găsit liniștea. 

Citește și: Cu ce se ocupă acum Marcel Prodan, fostul impresar care a bătut-o cu bestialitate pe Alexandra Stan?

Cine este iubitul milionar al Anamariei Prodan? Flavius Nedelea este cu 8 ani mai tânăr decât celebra impresară
Flavius Nedelea este cu 8 ani mai tânăr decât Anamaria Prodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „De când te-ai dus, am învățat că fericirea e-n adânc, în mine”. Sofia Vicoveanca, sfâșiată de durere la 22 de ani de la moarte soțului

Cine este și cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan? 

Cel care i-a furat inima Anamariei Prodan este Flavius Nedelea, un afacerist originar din Tulcea, în vârstă de 42 de ani, care deține un hotel în Capitală, dar și un restaurant de lux. Copiii impresarei l-au cunoscut pe barbatul care i-a adus zâmbetul pe buze mamei lor și au fost văzuți de mai multe ori la restaurantul pe care îl deține. Potrivit  sportbull.ro., iubitul vedetei construiește chiar și un complex de cinci stele în Delta Dunării. 

În trecut, au apărut o serie de zvonuri cum că Flavius Nedelea și Laurette ar fi avut o relație, după ce au fost văzuți împreună pe Coasta de Azur. Cu toate acestea, fosta iubită a lui Țiriac a negat de fiecare dată zvonurile, precum și orice legătură cu Flavius Nedelea. 

Cine este iubitul milionar al Anamariei Prodan? Flavius Nedelea este cu 8 ani mai tânăr decât celebra impresară
Flavius Nedelea[Sursa foto: Facebook]

Imediat ce impresara și iubitul ei au fost surprinși împreună, Flavius Nedelea a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are cu Anamaria Prodan. Afaceristul a declarat că nu este persoană publică, așa că preferă să păstreze în continuare discreția în ceea ce privește viața personală. 

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat Flavius Nedelea, pentru  Spynews.ro.

Citește și: „Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie”. Motivul pentru care Dana Nălbaru a decis ca cei trei copii ai săi să învețe acasă

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au petrecut Paștele pe Coasta de Azur

Anamaria Prodan are numai cuvinte de la laudă la adresa noului iubit și susține că în sfârșit se simte tratată ca o regină. Deși vedeta și iubitul ei au fost discreți cu privire la relația lor, cei doi s-au dat de gol după ce au postat mai multe fotografii din vacanța de Paște. Se pare că Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au postat aceleași imagini din avion, dar și de pe Coasta de Azur. 

Cine este iubitul milionar al Anamariei Prodan? Flavius Nedelea este cu 8 ani mai tânăr decât celebra impresară
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au petrecut Paștele pe Coasta de Azur[Sursa foto: Instagram]

După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.  Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan.