Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Faimoșii și Războinicii au jucat la ștafetă ultimul punct pentru a câștiga jocul de recompensă. Cine a câștigat?!

Faimoșii și Războinicii au primit forțe proaspete astăzi, iar asta a fost un plus pentru ambele echipe care au jucat spectaculo traseul la sol. Cele două echipe au jucat extrem de bine și au ajuns la ștafetă. 

Din echipa RRăzboinicilor au intrat pe teren Marius și Maria, iar din echipa Faimoșilor au intrat Irisha și Sebastian. Cu toții au luptat pentru a câștiga ultimul punct pentru a se bucura de masa la restaurantul japonez, însă punctul a fost adus de Marius pentru Războinici. 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au câștigat jocul de recompensă

„Mă bucur că am reușit să aduc două puncte și că am jucat ștafeta cu Marius. Mă simt încrezătoare când joc cu el. Am mâncat de două ori sushi, va fi  a treia oară de data asta. Abia aștept să ne bucurăm de premiu”, a spus Maria.

„Astăzi a fost o zi blanao. Am simțit că va fi o zi frumoasă, acum că a plecat Starlin, colegii mi-au predat mie ștafeta de a spune rugăciuni. Mă bucur că am câștigat cu Maria la ștafetă. Mă bucur că toată echipa e binedispusă. Ne simțim bine, suntem energici”, a spus Marius Crăciun. 

Ce spun Faimoșii de la Survivor România după ce au pierdut jocul de recompensă?! 

„Traseul mi-a plăcut foarte mult, am adus două puncte, mi-aș fi dorit ca și colegii să se concentrezemai mult la final,  să nu ajungem la ștafetă și să pierdem, dar nu a fost pe placul  tuturor finalul. Felicități, Războinicilor, și noi facem foamea”, a spus Irisha.

„Am pierdut. Îmi asum vina că am fost mai slab la final. Nu am nicio scuză, ideea e că eu am plecat din start-ul zilei puțin debusolat. E vorba despre sushi că soția mea lucrează într-o fabrică de sushi. Mi-am adus aminte de casă. Îmi cer scuze în fața echipei că nu am adus sushi la masă”