Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!
În seara de sâmbătă a avut loc un nou joc de imunitate la Survivor România. Cine l-a câștigat?!

Faimoșii și Războinicii au luptat astăzi pentru cea de-a doua imunitate a săptămânii. Faimoșii mai aveau o șansă astăzi să nu trimită la eliminare și al doilea om, însă se pare că norocul a fost tot de partea Războinicilor. Războinicii i-au bătut pe Faimoși cu scorul de 10-2, ultimul punct fiind adus de Albert. 

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!Marius: Îi felicit pe toți ai mei pentru că au reușit să rămână calmi până la final. 

Adelina: Sunt foarte fericită. Cred că o să avem un nou motto la noi în echipă: câte două de căciulă. Sunt norocoasă că fac parte din echipa Războinicilor. 

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!

Totemul de imunitate a fost primit de Marius. 

Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut cu un scor rușinos 

Elena Marin: Este un scor foarte rușinos pentru noi. Sunt energii negative, sunt răutăți și cred că asta ne afectează foarte tare. Dacă nu schimbăm ceva, Războinicii vor deveni din ce în ce mai puternici. Sper să ne revenim și să fim așa cum am fost o dată. 

Cosmin: Am fost terfeliți, 10-1, nu am pierdut niciodată la scorul ăsta. Susțin că suntem prea mulți, caractere diferite, însă niciodată nu am simțit așa multă energie negativă în jurul nostru. De când au venit cei noi, încearcă să se impună fiecare cum poate pentru a sta cât mai mult timp în competiție, noi la rândul nostru, vrem și noi să rămânem în competiție. Sunt dezamăgit de mine că mă afectează tot ce se întâmplă în jurul meu și țin să-mi cer scuze oamenilor care mă susțin, sper că pe ei nu i-am dezamăgit. Cred că vom fi înfrânți de foarte multe ori aici în competiție. 

Sebi: Mi-e foarte greu să fac o analiză, dar eu mă așteptam la ce-i mai rău. Eu unul am susținut că aceasta nu este o echipă. Echipa noastră săptămâna trecută a scos în față pe Cosmin și pe Sebastian. Am considerat că am adus un aport foarte bun, niciodată nu am spus că vreau să ajung în finală, decât în ultima perioadă pentru că sunt căzut psihic. Unii nu sunt realiști. Ceea ce s-a întâmplat în ultima lună... s-a reușit să se piardă orice spirit de luptă, orice spirit de umanitate și cei care vor să arate că le pasă, nu le pasă cu adevărat.