Stiri mondene

Cine a câştigat imunitatea la Survivor România vineri seara?!

Cine a câştigat imunitatea la Survivor România vineri seara?!
În seara de vineri a avut loc prima imunitate a săptămânii la Survivor România. Cine a câștigat?!

Faimoșii și Războinicii s-au luptat vineri seara pentru prima imunitate a săptămânii. Concurenții care au reușit însă să aducă victoria de partea lor au fost Războinicii. Au câștigat cu scorul de 10 la 5, ultimul punct fiind câștigat de Sorin. 

Sorin: Din păcate, nu am putut să le aduc pe primele două. a fost o frustrate în sufletul meu. Sunt foarte mândru. Mă bucur și pentru mine pentru că de trei luni jumate este prima dată când aduc ultimul punct. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au pierdut jocul de imunitate la Survivor România

Faimoșii au fost înfrânți de Războinicii de la Survivor România, ceea ce înseamnă că aceștia vor fi nevoiți să facă nominalizari spre eliminare. Supărați că nu au reușit să aducă victoria, Faimoșii au declarat că și-ar dori ca la a doua imunitate să fie mai bine. 

Raluca Dumitru: Putem să câștigăm cel de-al doilea joc de imunitate care va avea loc mâine. Au avut ei mai mult noroc azi, dar asta nu înseamnă că nu suntem buni. 

Sebi: E prima dată când mă simt penibil, când Marius era la jumătatea traseului și eu abia ieșeam din apă. Am avut o reacție urâtă. Eu nu îndeplinesc partea de înot, cred că ușor ușor îmi dau seama că limitele mele încep să apară în această competiție. Mă simt foarte trist pentru că e un joc de imunitate și sper din toată inima mea ca această stare pe care o am să o depășesc cu bine. 

Zanni: Am crezut că o să mă descurc mult mai bine la apă. Se pare că nu știu cum fac de nu ies primul din apă. Pur și simplu nu am înotat la viața mea. Ei au câștigat pentru că noi nu suntem foarte buni la aruncări.