Stiri mondene

Chris Evans a primit un titlu de prestigiu. Actorul, desemnat „Cel mai sexy bărbat în viață” în 2022

Chris Evans - cel mai sexy bărbat în viață
  Chris Evans - cel mai sexy bărbat în viață     [Sursa foto: Instagram]
Actorul Chris Evans a primit titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” în 2022. Cum a reacționat starul american când a aflat vestea?

Chris Evans, actorul cunoscut pentru că l-a interpretat timp de aproape un deceniu pe „Captain America” pe ecran, a fost desemnat "cel mai sexy bărbat în viaţă" pe anul 2022 de revista People, care decernează acest premiu din 1985. În 2019 a jucat în „Knives Out”, o comedie polițistă, iar anul acesta a fost cap de afiș pentru thrillerul „The Gray Man.”

Starul american, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că încă se adaptează la noul titlu oferit de People, dar știe că această veste va încânta cu adevărat cel puțin o persoană.

”Mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”, a spus Chris Evans în cadrul unui interviu.

Citeste si: Tom Hardy, detalii despre lupta cu problemele mintale. Iată ce l-a ajutat pe actorul din ”Peaky Blinders”!

Mama sa, Lisa, a fost absolut încântată de veste: Nu sunt surprinsă deloc” a spus ea pentru People.

Chris Evans îi urmează lui Paul Rudd, alias Ant-Man, care a primit premiul în 2021. Revista People a oferit acest titlu anterior lui Michael B. Jordan, starul din "Creed" şi "Black Panther", dar şi lui Dwayne Johnson, Idris Elba, George Clooney, Brad Pitt, John F. Kennedy Jr, Tom Cruise sau Sean Connery.

Chris Evans a primit titlul de „cel mai sexy bărbat în viață”
Chris Evans a primit titlul de „cel mai sexy bărbat în viață”[Sursa foto: Instagram]

Cum i s-a schimbat viața după 40 de ani?

Chris Evans încearcă să acorde prioritate unui echilibru sănătos între job și viața personală și să petreacă cât mai mult timp posibil acasă și cu familia sa în Boston.

„Când vine vorba de căutarea personajelor pe care le interpretez, mă interesează mai mult locul în care se va filma proiectul”, a mărturisit el.  „Sunt prea bătrân pentru a trăi dintr-o valiză timp de șase luni, am îmbrățișat atât de bine această fază în care sunt pur și simplu fericit să mă aflu acasă”.

Chris Evans a primit titlul de „cel mai sexy bărbat în viață”
Chris Evans a primit titlul de „cel mai sexy bărbat în viață”[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Brad Pitt și-a făcut buletin românesc! Un bărbat din Letonia a falsificat o serie de documente folosind identitatea actorului

În plus, Chris Evans se gândește tot mai mult la viitorul său în afara actoriei, unul care include căsătoria și un copil: „Categoric, este ceva ce îmi doresc”.