Stiri mondene

Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste!

Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste!
Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste! [Sursa foto: Kanal D ]
Chef Patrizia Paglieri le-a gătit colegilor de la „Dimineața cu noi” paste. Cum se simte în platoul Dimineața cu noi.

Patrizia Paglieri, îndrăgita vedetă responsabilă cu cele mai atractive și delicioase preparate culinare de la “Dimineața cu noi”, îi va inspira pe telespectatorii Kanal D cu rețete delicioase, începând de luni, de la ora  08:00. Cu energia debordantă și zâmbetul care a făcut-o atât de îndrăgită de public, Chef Patrizia Paglieri le-a pregătit deja  colegilor de emisiune, la repetiții, câteva rețete, care i-au dus pe aceștia cu gândul la însorita Italie.

 

Mă simt minunat în echip ă, de abia aștept să dăm startul emisiunii luni dimineață și vă invit și pe dumneavoastră să ne fiți alături, de luni până vineri, de la 8:00.  E multă energie bună aici și sunt convinsă că asta vor simți și telespectatorii, privindu-ne. Pe colegii mei i-am delectat cu paște, la repetiții, dar le voi pregăti și alte surprize culinare, nu doar mâncare mediteraneană ”, a povestit Chef Patrizia Paglieri.

Vedeta de la “Dimineața cu noi” a mai povestit și ce anume îi dă energie petru întreaga zi 

Sunt foarte matinală, nu am un ritual anume;  de obicei, când mă trezesc dimineață beau o cafea simplă, tare, neindulcită. Acum,  ca să am energie maximă de la prima oră,  voi bea două cafele!”,  adaugă vedeta. 

Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste!
Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste![Sursa foto: Kanal D ]

Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase dau trezirea, de la ora 08:00, la Kanal D, în cel mai fresh şi energizant matinal, “Dimineaţa cu noi”! Voia bună, pofta de viaţă, optimismul, umorul din belşug, dar şi informaţiile la zi, tratate într-o manieră inedită, toate acestea sunt ingrediente nelipsite din “reţeta” noului program de dimineaţă al Kanal D. Dincolo de doza de energie livrată zilnic, “Dimineaţa cu noi” aduce telespectatorilor informaţii relaxate, dar utile din domenii diverse, fie că este vorba despre sănătate, nutriţie, hobby-uri interesante, recomandări de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialişti. Nu vor lipsi din suita dinamică a subiectelor emisiunii  “Dimineaţa cu noi” momentele de culise sau cele realizate de reporteri în diferite locuri din Bucureşti şi nu numai, unde se întâmplă lucruri care merită împărtăşite telespectatorilor.   Muzică bună, interviurile cu artiştii momentului şi oameni interesanţi pentru publicul larg vor completa începutul zilei, la “Dimineața cu noi”, de luni, 14 martie, de la ora 08:00, la Kanal D!