Stiri

Cele mai tari rime ale vânzătorilor de porumb de pe litoral: „Vitamina A și D, te bronzează repede”

Cele mai tari rime ale vânzătorilor de porumb de pe litoral: „Vitamina A și D, te bronzează repede”
Cele mai tari rime ale vânzătorilor de porumb de pe litoral: „Vitamina A și D, te bronzează repede” [Sursa foto: Captură YouTube]
Vânzătorii ambulanți de pe plajă au evoluat și se bat în rime atunci când vine vorba de promovarea porumbului pe care îl au de vânzare. Iată cele mai tari rime

Nu mai merge cu „Ia porumbul, neamule”, vechea reclamă la porumb. Vânzătorii de porumb de pe litoralul românesc și-au pus inventivitatea și imaginația la bătaie și au creat cele mai amuzante rime pentru a putea convinge turiștii să cumpere porumb.

Cel mai tari rime ale vânzăorilor de porumb de pe litoralul românesc

Vânzătorii de porumb au evoluat și o fac și pe comedianții atunci când vând știuleței copți sau fierți pe plajă.

De exemplu, cel mai cunoscut vânzător de porumb de pe plajele din Constanța, face un adevărat spectacol din vânzarea porumbului. Oamenii se strâng în jurul lui nu doar pentr a-i cumpăra marfa, ci și pentru a se distra pe seama glumelor pe care le face. Iată o parte dintre rimele pe care le inventează pe loc: 

Cele mai tari rime ale vânzătorilor de porumb de pe litoral: „Vitamina A și D, te bronzează repede”
Cele mai tari rime ale vânzătorilor de porumb de pe litoral: „Vitamina A și D, te bronzează repede”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Vitamina A și D, te bronzează repede”,  „Am porumbu'cu Viagra să o nenorocești pe baba. De îți dau puținp sare, pe cuvântul de onoare că o nenorocești mai tare”, „Ia și nu mai sta pe gânduri că o am soacră-mea între scânduri”, „Te servesc ca în Occident, doar în fițe și în talent că am rate la Provident și îmi țin soacra în amanet”, „ De mănânci porumb cu sare într-o noapte îți crește mare”, „ Pentru fetele brunete avem ditamai știulete, vitamina A și D să-ți mai crească ț@$%&*”, „ Am porumbul cel mai bun, mănânci aici, mori pe drum”. 

Vânzătorul are o replică și pentru cei care ăl supără: „O să scot porumb din sac și îți dau cu el în cap că vorbești neîntrebat”

„Ia porumbu’ si coceanu’ ca Monica Columbeanu.// Nu luati porumb de la bronzati, s-ar putea sa vomitati.// Ia uitati-va la el, e copia lu’ Bin Laden. Pravalie de oltean, fara usa, fara geam. Dai cu piatra, ai spart geamu’, ai nenorocit tiganu’.// Pentru fete parasite, 15 boabe gratuite. Suna-ma ca e fierbinte.// Alo, domnu’ cu chelie, vrei porumb pe datorie pana la Sfanta Marie, c-ai ajuns la Eforie”,  Pentru blonde si roscate, le-am adus porumb in rate, 24 de karate, e porumb de calitate.// Ia porumbu’ de cocean, sa-ti cante Florin Salam.// Alo domnu’ nu rata, luate-ar pofta sa te ia, pe mata si soacra-mea.// Din aceasta cauza, cinci minute pauza”, mai sunt alte rime folosite de vânzători.