Stiri

Cele mai frumoase 10 complimente pentru fete

Cele mai frumoase 10 complimente pentru fete
[Sursa foto: Facebook ]
Nu orice bărbat ştie să îşi aleagă cuvintele cum trebuie, pentru a face o fată să se simtă specială, oferindu-i un compliment.

 Seducţia chiar este o artă, pe care dacă o stăpâneşti cum trebuie, îţi va aduce mari satisfacţii în viaţa amoroasă. Atât fetele, cât şi băieţii au nevoie să cunoască această artă, însă câteodată, pentru sexul tare este puţin mai dificil. Majoritatea fetelor au nevoie de afecţiune şi de complimente pentru a fi fericite şi împlinite, iar bărbaţii au o misiune grea. Să aleagă potrivit cuvintele atunci când fac complimente, pentru a nu a părea forţate vorbele sau pentru a nu părea penibili.

10 de complimente frumoase pentru fete

Cele mai frumoase 10 complimente pentru fete

 De obicei, cuvintele sincere şi simple dau gata orice fată, aşa că nu ar trebui să exagerezi prea tare. "Eşti de neînlocuit în viaţa mea" este o expresie măgulitoare la adresa oricărei femei. Nu spune asta însă după a doua întânire, s-ar putea să fugă!

 "Eşti perfectă aşa"- Sunt slabe şansele să găseşti în această lume o fată căreia să îi placă sută la sută aspectul său fizic. Imperfecţiunea este însă perfectă, aşa că nu strică niciodată să îi aminteşti acest lucru persoanei de lângă tine. 

 "Eşti foarte inteligentă şi acesta este unul dintre motivele pentru care te iubesc"- Nu doar aspectul fizic contează, amintiţi-vă acest lucru!

 "Iubesc să îţi pui capul pe pieptul meu"- Nu strică niciodată puţin romantism.

Cele mai frumoase 10 complimente pentru fete

 "Nu trebuie să facem nimic special. Pentru mine este perfect că eşti lângă mine"- Aminteşte-i iubitei tale cât de mult înseamnă pentru tine.

 "M-aş distra cu tine şi în iad"- Pe cât de ciudat este acest compliment, pe atât de mult vei fi surprins când vei vedea că fetele apreciză când recunoşti acest lucru.

 "Arăţi senzaţional. Mă pot uita încontinuu la tine"- Acest compliment este perfect la o schimbare de look.

 "Iubesc fiecare părticică din tine, te face unică şi fascinantă"- Ea chiar se va simţi unică la auzul acestor cuvinte.

 "Pe lângă faptul că arăţi senzaţional, nu mă plictisesc cu tine niciodată"- Chiar contează să îi demonstrezei iubitei că îţi place să petreci timpul cu ea.