Stiri

Cele mai căutate melodii de pe Shazam din toate timpurile. „Dance Monkey” ocupă primul loc

Tones and I
Dance Monkey, melodia lansată în urmă cu un an, a fost declarată ca fiind cea mai căutată melodie de pe Shazam.

Vedeta pop australiană Tones And I are cea mai căutată melodie din toate timpurile, cu hit-ul ei din 2019 „Dance Monkey”. Mai mult de 200 de milioane de oameni au folosit aplicația pentru a identifica melodia pe care ei o auzeau, dar nu știau numele ei.

Dance Monkey, melodia în care sunt descrise experiențele cântăreței din călătoria sa în Byron Bay, a fost căutată de peste 36,6 milioane de ori, potrivit companiei, citat de BBC

Tones And I, numele de scenă al cantautoarei Toni Watson, a spus că aplicația a fost de neprețuit pentru cariera ei.

„Nu am urmărit când am lansat Dance Monkey, dar [Shazam] mi-a dat ocazia să ajung la mai mulți oameni și să-mi înmulțesc fanii, ceea ce a dus la crearea unei cariere pentru mine”, a declarat artista.

Dance Monkey a stat timp de 11 săptămâni pe locul 1 în Marea Britanie, la finalul anului trecut și a fost în topuri în alte 29 de țări. De asemenea, a depășit recordul de cea mai căutată piesă de pe Shazam într-o singură zi.

Top 20 cele mai căutate melodii de pe Shazam din toate timpurile 

Pe locul doi în top se află Lilly Wood & The Prick's cu melodia Prayer In C, lansată în 2014. 

 O altă performanță remarcabilă este cea a lui Ed Sheeran care apare de trei ori în top 20 cele mai căutate piese de pe Shazam. Este vorba despre melodia „Thinking out loud”, „Shape of you” și „Perfect”.

Întregul top cu 100 cele mai căutate melodii de pe Shazam este disponibil pe Apple Music.

top 20 cele mai căutate melodii de pe Shazam