Stiri

Cel mai recent film al regizorului Martin Campbell, „The Protégé”, filmat în România, va avea premiera pe 20 august

Cel mai recent film al regizorului Martin Campbell, „The Protégé”, va avea premiera pe 20 august
The Protégé, va avea premiera pe 20 august
„The Protégé” este una dintre cele mai mari producţii filmate în România. Filmul este coprodus cu Frame Film, producătorii serialului „Las Fierbinţi".

A fost lansat trailer-ul pentru filmul „The Protégé”, în regia lui Martin Campbell (“The Expendables”, “James Bond -Casino Royale”, “Masca lui Zorro”), producţie filmată în România. Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă, George Piştereanu şi Cosmin Dominte se află printre protagoniștii filmului  „The Protégé”. Filmările au avut loc în Bucureşt şi Snagov, în perioada ianuarie-martie 2020, timp de 10 săptămâni. În Capitală au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra.

Peste 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi s-au ocupat de filmările producției care va avea premiera mondială pe 20 august.

Filmul The Protégé”, filmat de producătorii serialului „Las Fierbinţi” 

Pelicula s-a filmat în România, de către Frame Film, producătorii serialului Las Fierbinţi. Mai mult, Frame Film se ocupă în prezent şi de o altă producţie internaţională, un serial cu o desfăşurare impresionantă de forţe, filamt integral în România, „Django”.

Cel mai recent film al regizorului  Martin Campbell, „The Protégé” va avea premiera pe 20 august
The Protégé va avea premiera pe 20 august[Sursa foto: Captură YouTube]

 În „The Protégé” apar şi actori cunoscuţi precum Michael Keaton(“Birdman”, “Batman”, “Robocop”), Samuel L Jackson (“Jurassic Park”, “Good Fellas”, “Pulp Fiction”) şi Maggie Q (“Designated Survivor”, “Divergent”, “Mission Impossible 3”). David Tattersal este directorul de imagine pentru acest film, acesta a lucrat şi la filmele din franciza "Star Wars", scrise si regizate de George Lucas (“Ameninţarea Fantomei”- 1999, “Attack of the clones”- 2002 şi “Revenge of the Sith”- 2005).

„The Protégé” a fost scris de Richard Wenk. Filmul este centrat pe povestea unei tinere pe nume Anna (Maggie Q), salvată în copilărie de legendarul asasin Moody (Samuel L. Jackson) şi antrenată pentru a deveni unul dintre cei mai buni asasini plătiţi din lume.