Actualitate

Ce tip de cercei să porți în funcție de ocazie

Ce tip de cercei să porți în funcție de ocazie
Tipuri de cercei potriviti pentru diferite ocazii [Sursa foto: Pexels.com]
Cerceii sunt un accesoriu nelipsit pentru orice femeie și toate avem în caseta cu bijuterii mai multe perechi, pentru că e greu să te abții când vezi varietatea de forme și modele și știi ce impact au asupra aspectului feței

De regulă, ne alegem cerceii în funcție de forma feței, tunsoare, culoarea părului sau a ochilor. Un alt criteriu de care trebuie să ții cont atunci când alegi o pereche de cercei este ocazia. Poate că ai în colecția ta o pereche de cercei spectaculoși, cu care arăți foarte bine și pe care toată lumea ți i-a admirat, dar aceștia să fie total nepotriviți pentru un eveniment și atunci să atragi privirile în sens negativ.

De asemenea, este important să ai în vedere și sistemele de prindere ale cerceilor, care sunt avantajele acestora și dacă se potrivesc cu stilul tău.

Iată principalele tipuri de cercei și cum să-i porți în funcție de ocazie:

Cerceii cu șurub

Sunt de obicei mici, dar într-o varietate incredibil de mare în ceea ce privește formele și modelele. Aceste bijuterii sunt potrivite cu orice fizionomie, tunsoare, vârstă și, în funcție de materialul din care sunt realizați, cu orice ocazie.

Dacă vreodată ești indecisă asupra unui model de cercei, cu o pereche cu șurub mergi la sigur.

Sunt și cei mai potriviți cercei pentru serviciu, mai ales dacă lucrezi la o companie care adoptă un cod vestimentar. Chiar dacă sunt cu diamante, acești cercei au o eleganță discretă, care îi face potriviți oricărei împrejurări, deci mergi la sigur cu ei și la evenimente deosebite.

Cerceii circulari

Cerceii circulari sunt un alt tip foarte des utilizat și extrem de versatil. Sunt, de asemenea, disponibili într-o varietate de dimensiuni și forme. Cei mai utilizați sunt cei în formă de cerc, dar la modă acum sunt formele atipice- pătrate, ovale, triunghiuri.

Dacă sunt mici, acești cercei pot fi purtați și la serviciu sau la școală. Dacă sunt mai mari, pot fi purtați la ieșiri în oraș și evenimente formale. Cei supradimensionați vor fi purtați în club. Dacă sunt împodobiți cu pietre, vor fi potriviți și pentru evenimente speciale, de seară.

Cerceii-candelabru

Potrivit blogului worthy.com, este modelul de cercei cel mai potrivit pentru evenimente glamour, de seară. Evident, și acești cercei pot avea mai multe dimensiuni și modele. Chiar dacă materialele din care sunt realizați sunt comune, acești cercei vor fi nepotriviți pentru școală, serviciu sau ieșiri în parc, însă pot fi purtați atunci când ieși în oraș cu prietenii. Dacă au pietre prețioase strălucitoare sau pietre semiprețioase, cerceii- candelabru vor fi alegerea perfectă pentru evenimentele de seară.