Stiri mondene

Ce spune Vera de la Survivor despre eliminare! Are ciudă pe Albert?!

Ce spune Vera de la Survivor despre eliminare! Are ciudă pe Albert?!
Războinica Vera s-a acomodat extrem de bine în tabăra de la Survivor România, însă se pare că nici nu a apucat să învețe bine traseele că a și plecat.

Vera de la Războinici a fost nominlizată spre eliminare de Albert după ce acesta a ieșit favoritul publicului, fapt care a înfuriat-o enorm. Vera a spus în consiliul de eliminare că a vorbit cu Albert înainte și i-a promis că nu o va mai vota, așa cum a făcut în consilul de nominalizare. Întrebată de Teo Trandafir cum se simte, Vera a spus că se bucură de vremea bună din Dominicană, cu toate că are un gust amar în urma eliminării sale. 

Ce spune Vera de la Survivor despre eliminare! Are ciudă pe Albert?!

„Sunt foarte bine, mă relaxez. Nu știu cum să spun, cum e, nu m-am simțit deloc bine. Eu am avut o conversație cu Albert și mi-a spus că îi pare foarte rău că m-a votat și mi-a spus că chiar dacă va ieși favoritul publicului nu mă va mai vota. L-am crezut pentru că eu nu am venit cu intenție rea și nu am avut nimic personal cu el. Nu am avut niciun conflict și l-am crezut. Când mi-a dat votul am rămas puțin surprinsă. După ce am fost eliminată am fost dusă la hotel și nu am mai luat legătura cu nimeni”, spune Vera. 

Vera, atac dur la adresa lui Albert: De asta nu se înțelege bine cu nimeni din echipă

Dezamăgită de alegerea lui Albert, Vera a spus că acesta ar fi putut să facă o altă nominalizare, eventual una care să nu o afecteze atât de mult. Războinica a declarat că s-a integrat foarte bine în jungla din Dominicană încă din prima sa zi, însă spune că nu îi pare rău că a plecat atât de devreme. 

Ce spune Vera de la Survivor despre eliminare! Are ciudă pe Albert?!

„Putea să nominalizeze pe cineva care i-a sărit în cap. Toți cei ce au stat asupra lui mai mult, putea să nominalizeze pe altcineva în afară de mine ca să nu plec eu. Nu mi se pare un om corect și de aia nu se înțelege absolut deloc bine cu nimeni. Nu mai vreau să mai zic nimic pentru că nu am cuvinte. Atât a fost să fie și îmi pare foarte bine că am făcut parte din această echipă. Nu a fost greu nimic pentru mine că din prima zi m-am acomodat. Nu am avut nicio teamă că voi dormi pe jos sau că nu am ce mânca, nu a fost nimic greu pentru mine”, a spus Vera.