Stiri mondene

Ce mesaj a primit Paris Hilton de la Instagram după ce a devenit mamă la 41 de ani

Ce mesaj a primit Paris Hilton de la Instagram după ce a devenit mamă la 41 de ani
Paris Hilton a publicat pe contul ei de Instagram prima imagine cu bebelusul ei.

Moștenitoarea lanțului hotelier Hilton este în culmea fericirii după ce a devenit mama la 41 de ani și acum își tine în brațe primul copil. Paris Hilton a ținut totul secret, mai ales că a apelat la mama surogat la sfatul bunei sale prietene, Kim Khardashian. Starul a publicat prima imagine cu bebelușul după ce ea și soțul ei, Carter Reum au devenit părinți în secret. 

Paris Hilton, mama la 41 de ani

Totuși, Paris nu a dezvăluit fata bebelușului, ci a postat o imagine cu mânuță micuțului, iar mesajul pe care l-a publicat pe Instagram a fost unul extrem de emoționant: "Este deja iubit dincolo de cuvinte!" Vedeta a mai distribuit și o inimioara albastra, fanii nestiind ce să interpreteze: Are fetiță sau băiețel? Nu se știe încă numele micuțului care a venit pe lume după ce Paris a apelat la o mama surogat și nici nu se știe data exacta când a venit pe lume.

Fanii din țoață lumea s-au înghesuit să o felicite, dar și vedetele de la Hollywood care i-au scris numeroase mesaje. Chrissy Teigen, Kris Kardashian, Kim Khardashian, mama și sora lui Paris și alte staruri. Până și Instagram i-a transmis un mesaj imostenitoarei: "From Paris with joy, bundle of joy, congrats!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

 Paris Hilton se lupta de ani de zile sa devina mama

Paris Hilton a devenit mama
Ce mesaj a primit Paris Hilton de la Instagram dupa ce a devenit mama[Sursa foto: Instagram]

Paris și mama ei, Kathy Hilton au vorbit de-a lungul vremii despre lupta care au dus-o pentru a rămâne însărcinate. DJ-ul a dezvăluit încă din 2022 despre planurile sale de a avea un copil: "Primesc tone de mesaje de la oameni care mă întreabă când o să am un copil. Adevărul este că eu și soțul meu vrem să ne bucuram de primul an împreună că soț și sotie și în 2023 să devenim părinți. După cum știți, sunt extrem de ocupata, însă nimic nu m-ar bucura mai mult decât să devin mama în 2023. Mama lui Paris a dezvăluit faptul că Paris s-a luptat din greu să poată rămâne însărcinată: "Mă doare sufletul, mai ales că stiu cât de mult încearcă să rămână însărcinată!"