Stiri

Ce flori să dăruiești, în funcție de zodie

Ce flori să dăruiești, în funcție de zodie
Ce flori să dăruiești, în funcție de zodie [Sursa foto: Pexels ]
Astrele și stelele influențează mare parte din viață, dar te-ai gândit vreodată care este legătura dintre flori și zodii? Află acum ce flori să dăruiești

Când alegi buchetul de flori perfect pentru cei dragi, ții cont de culori, preferințe sau eveniment, însă te-ai gândit vreodată la semnul lor zodiacal? Astrele au o legătură strânsă cu limbajul floral, deoarece se consideră că planetele și stelele influențează dezvoltarea vietăților de pe Pământ. Iată care sunt florile perfecte de dăruit, în funcție de zodie!

Citeste si: Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022. Cum va afecta fiecare semn zodiacal

Berbec

Berbecii sunt energici, veseli și pasionali, iar florile definitorii pentru ei sunt caprifoiul și laleaua roșie. Caprifoiul este cunoscut pentru mireasma dulce a florilor, simbolizând atașamentul profund. Mai mult, lalelele roșii sunt asociate cu delicatețea și pasiunea, dar și cu iubirea adevărată. 

Taur

Taurul este atât senzual și romantic, cât și curajos și orgolios, iar floarea perfectă acestei zodii este crinul.

Crinul a fost mult timp considerat o floare regală, fiind, în același timp, delicată, sensibilă, dar și impunătoare. 

Gemeni

Gemenii sunt energici, sociabili și foarte curioși, iar nuanța vibrantă de mov a lavandei este în ton cu starea lor de spirit. Parfumul puternic al florilor și popularitatea lor completează perfect caracterul celor născuți în zodia Gemeni. 

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitate, empatie și delicatețe, iar floarea potrivită lor este trandafirul alb. Această floare este un simbol al loialității, iubirii sincere și inocente, trăsături definitorii pentru nativii Rac. 

Leu 

Tarot.com numește floarea-soarelui reprezentativă pentru Lei. Aceasta are o înălțime impunătoare și o tulpină puternică, emană curaj, pasiune și încredere, asemenea nativilor din zodia Leu. De asemenea, estetica florii este asemănătoare unui leu. 

Fecioară

Perioada de înflorire a crizantemelor coincide cu luna Fecioarei, făcând-o floarea reprezentativă pentru această zodie. Mai mult, crizantemele sunt simbolul loialității și prieteniei, caracteristici specifice Fecioarelor. 

Balanță

Trandafirii catifelați sunt florile Balanței, care, deși la prima vedere este delicată, dacă se simte în pericol, poate răni asemenea spinilor de trandafiri. Cei albaștri reflectă mister și unicitate, potrivindu-se și mai mult cu această zodie. 

Scorpion

Cu siguranță, flori în nuanțe roșu intens pentru Scorpioni. Aceștia sunt pasionali, curajoși și hotărâți, iar mușcatele simbolizează adesea aceste trăsături. De asemenea, Scorpionii sunt protectivi, iar în unele culturi se crede că mușcatele apără casele de energii negative. 

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane libertine, ce iubesc noile începuturi, fiind de multe ori directe și sincere în relația cu ceilalți. Sezonul preferat al acestora este primăvara, iar lalelele sau narcisele sunt florile perfecte pentru nativii Săgetător. 

Capricorn

Garoafele sunt de o simplitate și o eleganță greu de egalat, asemenea celor născuți sub semnul zodiacal Capricorn. Aceștia sunt persoane organizate, îndreptate spre carieră, ce se bucură din lucruri mici, iar un buchet de garoafe este ideal de dăruit. 

Vărsător

Este cunoscut faptul că orhideea este floarea definitorie pentru Vărsători. Florile cu o estetică nonconformistă, dar uimitoare, se potrivesc perfect caracterului unui Vărsător. De asemenea, curajul și hotărârea sunt semnificațiile comune dintre plantă și zodie. 

Pești

Nuferii sunt asociați cu nativii zodiei Pești, deoarece simbolizează inocența și blândețea. Atât floarea, cât și semnul zodiacal au o strânsă legătură cu apa, ambele impresionând prin rezistența la situații dificile, în ciuda aspectului delicat. 

Acestea sunt principalele flori corespunzătoare fiecărei zodii ce te vor ajuta să faci cadouri personalizate. Deși oricine poate aprecia frumusețea naturii, pentru fiecare semn zodiacal, florile transmit o energie și un mesaj aparte.