Stiri mondene

Ce faci în weekend? Mihai Hînda mixează sâmbătă la Brazi

Ce faci în weekend? Mihai Hînda mixează sâmbătă la Brazi
Mihai Hînda mixează sâmbătă la Brazi  [Sursa foto: Facebook]
Când nu e în „Bară La Bară”, Mihai Hînda e prezent la unele dintre cele mai importante evenimente.

Mihai Hînda e prezent și în acest weekend cu muzică faină și energie bună. Unde?  La Brazi, acolo unde, sâmbătă, 12 noiembrie, are loc, ultima plantare de copaci din acest an. 

Citește și: Ce faci în weekend?! Evenimente pentru perioada 11- 13 noiembrie 2022 în București

Mihai Hînda mixează sâmbăta aceasta la Brazi, iar tu poți face playlistul 

Mihai Hînda este prezent sâmbătă la Brazi cu muzica bună și energie la înălțime. Pentru cei care vin la eveniment, trebuie să știe că tot Mihai Hînda va fi cel care vă va ține la curent cu anunțurile legate de etapele plantării și informații despre copacii plantați și rolul lor în protecția mediului. Este ultima plantare de anul acesta, așadar vă invităm să vă alăturați și să vă înscrieți prin formularul de aici: https://forms.gle/7XYDVXbMqcR8xrQm7  

Toate costurile de plantare, echipamentele, materialele necesare și masa vor fi acoperite integral de către organizatori. Pentru cei care nu dețin mașini personale, punem la dispoziție gratuit autocare, cu plecare din București și Ploiești, menționează organizatorii. 

În plus, dacă vei fi la eveniment, ai ocazia să faci chiar tu playlistul. În postarea de pe Facebook a celor de la Act for Tomorroow poți lăsa sugestii de piese pe care Mihai Hînda să le mixexe sâmbăta aceasta. 

Cine este Act for Tomorrow? 

Act for Tomorrow este un ONG creat de o echipă de oameni pasionați și dedicați, care și-au propus cu resursele lor să contribuie la dezvoltarea unei lumi mai bune, mai responsabile și curate. Ne concentrăm resursele și cunoștințele pentru realizarea unor proiecte sub umbrela sustenabilității și a creativității care să aibă impact direct atât asupra cetățenilor, cât și a zonelor defavorizate din România. Suntem implicați în sfera domeniilor de mediu, dezvoltare durabilă și voluntariat.