Stiri

Ce faci în weekend: Evenimente şi concerte în perioada 25-27 martie 2022

Ce faci în weekend
Ce faci în weekend
Ce faci în weekendul 25-27 martie 2022? S-a dat drumul la distracție! Profiă de vremea frumoasă și alege din lista cu evenimente şi concerte din perioada 25-27 martie 2022.

Ţi-am pregătit o listă cu câteva evenimente din perioada 25-27 martie 2022. Sunt activități pentru toate vărstele. Iată ce poți să faci în weekend în Capitală.

Citeste si: Mesaje de Buna Vestire 2022: Felicitări şi imagini pentru această mare sărbătoare 

Meci amical România- Grecia, vineri, 25 martie 

Echipa de fotbal a României se pregătește de primul meci cu Edi Iordănescu din postura de selecționer.

România va juca împotriva Greciei într-un meci amical pe stadiounul Ghencea. Meciul începe de la ora 20:15 și dacă te gândești să mergi, trebuie să te grăbești pentru că mai sunt foarte puține bilete, informează Digi Sport.

Curs de artă pentru copii

Art & Hobby Studio îi aşteaptă pe cei mici la cursul de artă pentru copii în fiecare sâmbătă de la ora 12:00!

Data de început: 26 martie 2022

Locație: Str. Occidentului nr.33

Structura: 6 şedinţe

Frecventa: 1 sedinţă/săptămână (în fiecare sâmbătă)

Durata: 1h Ora: 12:00

Acesta include toate materialele necesare. Cursul este dedicat copiilor cu vârsta de 4-7 ani. Cei mici au ocazia să descopere minunata lume a formelor şi culorilor. vor învăța noțiuni de bază cu privire la cromatologie/contraste şi structurarea compoziţiei.

Vom pune accent pe dezvoltarea creativității și oferirea informaţiilor într-un cadru relaxant, ludic și vesel punând în practică tehnici de desen, pictură și colaj.

Ce faci în weekend
Ce faci în weekend

Concert Compact la Quantic

 Trupa Compact pornește într-un turneu național intitulat "Pe Tine Te-am Ales" și va concerta în Club Quantic pe 26 martie 2022.Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării sale.

Ora de începere  20:00

Citeste si: Tudor Chirilă pleacă în turneu cu piesa de teatru- "Visul American": „Nu e bucurie mai mare decât să știm că am revenit la normalitate”

Stand-Up Comedy Sambata in Bucuresti

Sambata, 26 martie eM Cafee din Bucuresti (in incinta Hotel Horoscop Unirii), te invita incepand cu ora 21:00, sa razi la un super show de stand-up comedy sustinut de finalistii iUmor: Cristian Dumitru, Bogdan Nitu si Bogdan Zloteanu. Informatii si rezervari la: 0729.167.215 sau la 0744.914.007. Atentie! Locuri limitate!

Dacă vrei o ședință foto ceva mai inedită, atunci îți recomandăm Muzeul Selfie-urilor. Locația este chiar în inima capitalei, pe Bulevardul Hristo Botev 11, sector 3, (langa Teatrul National, Hotel Intercontinental si Universitate). Dacă vrei mai multe detalii, prețuri și fotografii, poți intra pe selfiemuseum. Trebuie să știi că un astfel de muzeu se găsește și în Republica Moldova. 

Ce faci în weekend: Evenimente şi concerte în perioada 25-27 martie 2022
Ce faci în weekend: Muzeul Selfie[Sursa foto: Afi Cotroceni]

De asemenea, mai recomandăm și Muzeul Simțurilor. Până pe 31 martie beneficiezi de o reducere de 50%, așa că, dacă nu ai ajuns deja pe acolo, acum e o oportunitate chiar foarte bună.

Ce faci în weekend: Evenimente şi concerte în perioada 25-27 martie 2022
Ce faci în weekend. Muzeul Simțurilor[Sursa foto: Afi Cotroceni]