Stiri

Ce faci în weekend? Cele mai frumoase evenimente pentru 17-19 iunie 2022

Cele mai frumoase evenimente pentru 17-19 iunie 2022
Cele mai frumoase evenimente pentru 17-19 iunie 2022
Nu știi ce să faci în acest weekend? Tu încarcă-te cu energie că noi pregătim lista cu cele mai frumoase evenimente pentru 17-19 iunie 2022.

Weekendurile sunt pentru relaxare, întalniri cu prienenii și cu familia și tot felul de activități distractive. Care sunt cele mai importante evenimente la care poți lua parte alături de prietenii tăi, în cele mai importante orașe din România? Am făcut o listă de evenimente pentru 17-19 iunie 2022.

Citeste si: 16 iunie 2022: Ziua mâncării de legume

Străzi deschise

Hai la pas pe Calea Victoriei, Şoseaua Kiseleff, Bulevardul Unirii şi Bulevardul Drumul Taberei. Străzi deschise continuă în weekendul 18-19 iunie. 

City Break la Grădina Botanică

Weekend Sessions revin pe 18 și 19 iunie cu seri cu picnic, sesiuni de jazz, poezie contemporană, muzică clasică, pop indie, artiști locali, regizori tineri, cinema în aer liber, ateliere, yoga, mindfulness, wellness space, cortul terapeutic, expoziții, târg, antreprenori locali, sesiuni de lectură, lansări culturale, performance, explorare, descoperiri, invitați speciali, parteneri culturali, întâlniri, dar și natură urbană.

Locația o găsiți pe Șoseaua Cotroceni, nr. 32, de la 16.00 la 21.00. Un bilet costă 40 de lei, iar pentru copiii sub 12 ani intrarea este gratuită.

Cele mai frumoase evenimente pentru 17-19 iunie 2022
Cele mai frumoase evenimente pentru 17-19 iunie 2022

Appettito, festival de mâncare italienească

La Verde Stop Arena, pe Barbu Văcărescu, nr. 162-164, are loc un festival al bucătăriei italienești, organizat de Appettito.

Intrarea este liberă, în limita capacitățiui locației, iar accesul copiilor sub 14 ani este permis doar dacă sunt însoțitț de cel puțin un adult. Iar super cool este și faptul că evenimentul este pet friendly

Citeste si: Dimineața Nebună: Întâmplări amuzante la beție- AUDIO

„Poteca Fluturilor”, un nou traseu în Parcul Natural Văcărești

Asociația Parcul Natural Văcărești lansează „Poteca Fluturilor”, un nou traseu de vizitare în Parcul Natural Văcărești, parte din proiectul de educare și conștientizare a importanței fluturilor și ai altor polenizatori urbani. Proiectul este finanțat de Fundația Globalworth și avizat de Administrația Parcul Natural Văcărești. Traseul promovează natura urbană și serviciile ecosistemice oferite de Parcul Natural Văcărești pentru un număr de aproximativ 30.000 de vizitatori anual.

Bucharest Tech Week 17-19 iunie 2022 

În weekendul 17-19 iunie are loc cea de-a șasea ediție a festivalului tehnologiei și inovației dedicat publicului larg, Bucharest Tech Week, în Piața Constituției.

Accesul este gratuit, dar se face pe bază de preînregistrare, AICI.