Stiri

Ce „cadou special” a primit un angajat cunoscut după 27 de ani de muncă fără nicio zi liberă? Bărbatul a izbucnit în lacrimi de fericire: „Nu pot să cred”

Ce „cadou special” a primit un angajat cunoscut după 27 de ani de muncă fără nicio zi liberă?
Ce „cadou special” a primit un angajat cunoscut după 27 de ani de muncă fără nicio zi liberă? [Sursa foto: Captură video]
Angajatul unui fast-food din Statele Unitea primit un cadou bizar după ce, timp de 27 de ani nu și-a luat nicio zi liberă.

Kevin Ford, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost nevoit să câștige custodia copiilor, motiv pentru care s-a angajat la un celebru fast-food, pentru a avea un venit stabil. Casierul a primit din partea firmei un „cadou special” de vechime, după ce timp de 27 de ani a lucrat zilnic: un pahar cu pai, un bilet de film,  două cutii de bomboane, un breloc, un suport pentru chei și două pixuri.

„Am fost recunoscător pentru orice. Există oameni care au lucrat timp de 20 sau 30 de ani și nu au primit nimic. Sunt mulțumit cu orice. Plâng de trei zile. Nu pot să cred. Poate că sunt un robot? Nu m-am gândit niciodată să îmi iau o zi liberă. Încerc să muncesc cât de mult pot, orice aș face”, a spus bărbatul, potrivit NewsNationNow.

Citeste si: Inna a devenit „Best Female Artist” în Europa. Cadou de zeci de mii de euro primit de la Global Records: „Dumnezeu m-a ajutat foarte mult”

Ce „cadou special” a primit un angajat cunoscut după 27 de ani de muncă fără nicio zi liberă?
Ce „cadou special” a primit un angajat cunoscut după 27 de ani de muncă fără nicio zi liberă?[Sursa foto: Captură video]

Internauții, impresionați de povestea angajatului de la fast food

Un videoclip cu bărbatul în cauză a devenit viral pe rețelele sociale, în timp ce își desfăcea cadoul din partea angajatorilor. Filmarea are 1,7 milioane de vizualizări pe Tiktok și 2,2 milioane pe Twitter. Modestul angajat a comentat: „Atât de recunoscător. Fidelitatea dă roade!”. 

Povestea a devenit cunoscută datorită fiicei sale, Seryna. Impresionați fiind, însă, de povestea lui Kevin Ford, oamenii au decis că trebuie să îi doneze bani. Tânăra a profitat de momentul de celebritate al părintelui său și a demarat o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe. S-au adunat deja peste 38.000 de dolari. „ Poate își ia și el un liber și vine să-și viziteze nepoții”, a afirmat tânăra.