Stiri

VIDEO Ce a observat un bărbat când s-a uitat pe vizorul ușii: "Mereu am crezut că tata este îngerul păzitor al copiilor"

vizorul usii
Ce a observat un bărbat când s-a uitat pe vizorul ușii [Sursa foto: PixaBay]
Un tip pretinde că a văzut un înger pe vizorul ușii și are filmările care să demonstreze asta, dar nu toată lumea este la fel de convinsă.

Robert Mansfield a fost șocat după ce a urmărit imagini cu soția sa Stephanie Scott și fiul lor Oskar întorcându-se acasă de la plimbare luna trecută.

Pe măsură ce mama și fiul se apropie de ușă cu cățelul lor Klo, un mic semn alb apare în întuneric și plutește în sus până când dispare.

Citește și: Dalai Lama și-a cerut scuze după ce a fost filmat când sărută un băiețel pe gură și îi spune să îi „sugă limba”

Robert, în vârstă de 33 de ani, este convins că ceea ce a văzut pe clip a fost un „înger zburător” și spune că îi poți vedea chiar aripile.

Robert crede că „îngerul” pe care l-a văzut îi veghează și ar putea fi spiritul tatălui său Mick, care a murit când Robert avea doar 14 ani.

Robert, din Beaumont Leys, Leicestershire, a spus: „Am avut o perioadă grea în ultima perioadă, așa că dacă vezi așa ceva, te face să crezi că cineva este acolo și are grijă de tine."

„Întotdeauna spunem că tatăl meu este îngerul păzitor al copiilor mei, să văd așa ceva este încântător. Ar putea fi el."

Citește și: Horoscop mâine, 13 aprilie 2023: Berbecii sunt în fața unui nou început. Leii trebuie să ia o decizie importantă pentru viitor

captura video
Un tip pretinde că a văzut un înger pe vizorul ușii[Sursa foto: Captura video Kennedy News and Media]

„ Nu am mai experimentat așa ceva până acum..."

„Nu am mai experimentat așa ceva până acum, a fost uimitor și ne-a oferit siguranță."

„Când mi-a arătat Stephanie, a întrebat dacă este un înger, pentru că poți vedea aripile batând. I-am spus că nu se poate pentru că nu cred foarte mult în chestii de genul acesta, dar când m-am uitat la ele, am fost foarte surprins și mi-am dat seama că ar putea fi de fapt ceva.”

De când a distribuit clipul, acesta a avut peste 50.000 de vizualizări și a avut părerile împărțite, unii oameni crezând că se întâmplă ceva din altă lume, iar alții spunând că este o reflexie mult mai puțin mistică a hainei lui Oskar.

"Oamenii au spus că este o reflexie asupra hainei și am făcut un pic de cercetare. A folosit aceste haine de multe ori și nimic nu a apărut niciodată pe vizor", a adăugat el.