Stiri

Ce a ajuns să facă Nick de la N&D pe Tik Tok în 2021

Ce a ajuns să facă Nick de la N&D pe Tik Tok în 2021
Nick, în studio [Sursa foto: Facebook]
Nick de la N&D este foarte activ pe reţelele de socializare. Artistul şi-a făcut cont chiar şi pe Tik Tok și postează foarte des clipulețe.

Ca orice artist care se respectă şi care vrea să aibă contact permanent cu fanii săi, Nick de la N&D are conturi pe toate reţelele de socializare importante. Pe numele său real Nicolae Marin, Nick este foarte activ atât pe Facebook, Instagram şi Youtube, cât şi pe Tik Tok.

Ce postează Nick de la N&D pe Tik Tok

La finalul anilor '90, trupa N&D lua cu asalt topurile muzicale din România.

Nick şi Delia au rezistat împreună doar patru ani, dar succesul a fost enorm în acea perioadă, iar piesele lor sunt la mare căutare chiar și azi, mai ales în cluburi și la petreceri. Nu există un adolescent care să nu fi fredonat măcar o dată "Vino la mine" sau "Vreau să plâng". 

 După despărţire, drumurile celor doi artişti s-au separat. Delia a început o carieră solo şi a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România. În schimb, Nick a intrat într-un con de umbră şi nu s-a mai auzit nimic de el câţiva ani de zile. În ultimii ani însă, Nicolae Marin a revenit în showbiz şi a apărut în mai mule emisiuni. Ba mai mult, acesta a cântat din nou alături de Delia, într-un concert susţinut de artistă. 

Ce a ajuns să facă Nick de la N&D pe Tik Tok în 2021
Nick, alături de Delia[Sursa foto: Facebook]

 Ajuns la 43 de ani, Nick este căsătorit şi are o fiică de 14 ani care îşi doreşte să îi calce pe urme. Andreea este vlogger şi este pasionată de make-up. Nick are ce să o înveţe pe frumoasa sa fiică. Artistul s-a apucat de mixat şi postează frecvent clipuri pe Tik Tok. Este foarte pasionat de ceea ce face şi nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta şi fanilor săi "operele" sale. În general, Nick mixează tech-house, dar influenţele sunt multe în seturile sale, care ajung şi la patru ore. De asemenea, artistul îşi postează mixurile şi pe Youtube, unde în fiecare sâmbătă înregistrează un set nou, denumit "Balamuk". 

@nicknnd

##balamuk ##party ##foryou ##music

♬ sunet original- NiCK nnd