Stiri

Caz rar în SUA! Doi gemeni s-au născut în ani diferiți! Fratele e născut în ultimele minute din 2021, iar sora în 2022

Caz rar în SUA! Doi gemeni s-au născut în ani diferiți! Fratele e născut în ultimele minute din 2021, iar sora în 2022
Caz rar în SUA! Doi gemeni s-au născut în ani diferiți! Fratele e născut în ultimele minute din 2021, iar sora în 2022 [Sursa foto: People ]
O femeie din California a adus pe lume gemeni în seara de Revelion și i-a născut la distanță de 15 minute. Unul s-a născut în 2021, iar altul în 2022.

Fatima Madrigal, o femeie din California, a ajuns la spital în noaptea dintre ani, pregătită să-i aducă pe lume pe cei doi gemeni ai săi, dar nimeni nu se gândea ce urmează să se întâmple. 

Citeste si: Namiko, fiica lui Cabral Ibacka, suferă de un sindrom rar întâlnit. Micuța a moștenit afecțiunea de la tatăl ei: "Este vorba de o..."

Gemenii Alfredo și Aylin  s-au născut la 15 minute distanță, în ani diferiți 

Vineri seara, părinții Fatima Madrigal și Robert Trujillo l-au întâmpinat pe lume pe fiul lor pe nume Alfredo, în noaptea de Revelion, la ora ora locală 23:45. 15 minute mai târziu, chiar în primele secunde din 2022, s-a născut și sora acestuia, Aylin. Cei doi gemeni vor avea zile de naștere diferite, lucru care li se pare uimitor medicilor.

Un astfel de caz special se întâmplă cu o o probabilitate de unu la două milioane.

„Pentru mine este o nebunie că sunt gemeni și au zile de naștere diferite”, a spus mama Fatima Madrigal despre gemenii ei Alfredo și Aylin, potrivit People.

Dr. Ana Abril Arias, unul din medicii spitalului, a declarat la rândul ei că „a fost una din cele mai memorabile nașteri din cariera mea”.

Caz rar în SUA! Doi gemeni s-au născut în ani diferiți! Fratele e născut în ultimele minute din 2021, iar sora în 2022
Caz rar în SUA! Doi gemeni s-au născut în ani diferiți! Fratele e născut în ultimele minute din 2021, iar sora în 2022[Sursa foto: People ]

Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), în mod obișnuit există 120.000 de nașteri de gemeni în fiecare an în Statele Unite. Nașterile reprezintă puțin peste 3% din totalul nașterilor, precizează organizația.

Alfredo și Aylin se alătură acum altor trei frați mai mari- două fete și un băiat. Madrigal a spus că fiul ei cel mare este încântat să aibă un frate, iar restul familiei lor este încântată să-i cunoască pe cei doi gemeni. 

Un alt caz similar a fost înregistrat și în statul american Indiana în urmă cu doi ani. Gemenii lui Dawn Gilliam și Jason Tello s-au născut la o distanță de 30 de minute unul față de celălalt între 31 decembrie 2019 și ianuarie 2020, ceea ce înseamnă că ei s-au născut în zile, luni și decenii diferite.