Stiri

Caz inedit în Botoșani. Mama a sunat la 112 după ce a aflat că fiul ei este vegetarian

Caz inedit în Botoșani. Mama a sunat la 112 după ce a aflat că fiul ei este vegetarian
Caz inedit în Botoșani. Mama a sunat la 112 după ce a aflat că fiul ei este vegetarian
O ambulanță a fost chemată acasă de mama unui copil vegetarian. Femeia abia se întorsese din străinătate și nu știa de acest nou stil de viață a copilului

O mamă din Botoșanu a apelat serviciul uni de urgență 112 după ce a observat că fiul ei de 16 ani este slăbit și nu vrea sub nicio formă să mănânce carne. Abia întoarasă din Grecia, unde muncea, mama copilului s-a speriat în momentul în care și-a văzut fiul. Aceasta era de părere că minorul de 16 ani este mult prea slab și nu se alimentează corect, așa că a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj specializat care a aflat că unica problemă a femeii era că fiul ei era vegetarian. Ba mai mult, copilul nu se simțea rău, astfel nu voia să meargă la spital. 

Mama minorului, pasibilă de amendă după o apelare nejustificată a serviciului 112 

„Minorul era calm şi ne explica şi nouă şi mamei că nu are nimic, doar că nu doreşte să mănânce carne. Ne-a spus că este vegetarian, nu îi place carnea. A spus că este primul pe clasă la învăţătură, nu bea, nu fumează, dar nu îi place carnea şi nu înţelege de ce ar trebui să meargă cu noi la spital, pentru că nu se simţea rău”, a spus un ambulanţier din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, potrivit Monitorul de Botoșani. 

Femeia din Botoșani este pasibilă de amendă după ce a apelat nejustificat serviciul de telefonie 112. Însă minorul i-a rugat pe oamenii legii să nu o amendeze pe femeie, așa că a primit doar un avertisment.