Stiri mondene

Caviar la micul dejun? Why not! Rihnna a sărbătorit așa după succesul în afaceri

Caviar la micul dejun? Why not! Rihnna a sărbătorit așa după succesul în afaceri
Caviar la micul dejun? Why not! Rihnna a sărbătorit așa după succesul în afaceri [Sursa foto: Instagram]
Fanni Rihannei au fost suprinși să vadă că Rihanna servește caviar la micul dejun. Asta după ce artista a intrat în clubul miliardarilor.

După ce a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume, Rihanna le-a mai pregătit o surpriză fanilor săi. Artista a lansat un parfum sub brand-ul pe care îl deține deja și s-a vândut în doar câteva ore. Drept răsfăț pentru treaba bună ăe care a făcut-o, Rihanna a luat micul dejun cu caviar.

„Cum m-am trezit după ce Fentyparfum s-a vândut complet în această dimineață”, a scris cântăreața în dreptul unei fotografii din așternuturi, în care apare mâncând caviar de pe un platou de argint. 

Fotografia postată de artistă pe Instagram a strâns peste 5 milioane de like-uri și patru milioane de internauți au felicitat-o pentru succesul ei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

„Femeie, te dai mare. Totuși, nu te opri”, i-a scris o admiratoare.

„Sunt doar chestii de miliardari”, a fost comentariul semnat de contul oficial al MTV.

Noul parfum lansat de Rihanna este inspirat din orașele preferate ale Rihannei

Potrivit unui comunicat de presă lansat de brand, parfumul este „picant și dulce” și este inspirat din orașele preferate ale Rihannei: Bridgetown, Barbados, Grasse, Franța, New York, Paris și Los Angeles. Are note de magnolie, mosc, mandarină, afine, absolut de trandafir bulgaresc, mușcată și paciuli.

Lansarea cu succes a parfumului Fenty Eau de Parfum a Rihannei vine la doar câteva zile după ce artista, designerul de modă și magnatul de frumusețe s-a alăturat rândurilor ultra-bogaților, potrivit Forbes, care a raportat că averea netă a vedetei este estimată la 1,7 miliarde de dolari.

Caviar la micul dejun? Why not! Rihnna a sărbătorit așa după succesul în afaceri
Caviar la micul dejun? Why not! Rihnna a sărbătorit așa după succesul în afaceri[Sursa foto: Instagram]

Câștigurile impresionante ale Rihannei i-au asigurat locul de cea mai bogată femeie artist din lume. Acum este, de asemenea, cea de-a doua cea mai bogată femeie din industria de divertisment- după Oprah Winfrey, a raportat Forbes, potrivit People.

Forbes a estimat că aproximativ 1,4 miliarde de dolari din averea Rihannei provine din acțiunea de 50% din Fenty Beauty, pe care Rihanna a lansat-o în septembrie 2017. De când și-a prezentat pentru prima dată brandul de machiaj, Rihanna s-a extins ulterior în Fenty Skin și acum în parfum. O altă parte din averea Rihannei provine din linia ei de lenjerie de dimensiuni, Savage X Fenty, pe care vedeta a lansat-o ​​în 2018.