Stiri mondene

Câți bani a făcut din Youtube în ultimele luni cântărețul The Weeknd

Câți bani a făcut din Youtube în ultimele luni cântărețul The Weeknd
Cântăreţul The Weeknd câştigă câte o avere în fiecare lună. Artistul american face extrem de mulţi bani, doar din Youtube

 La 31 de ani, The Weeknd se numără printre ce mai bine plătiţi artişti ai momentului. Canadianul are o mulţime de piese care au stat săptămâni întregi în topurile muzicale şi deja a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume. The Weeknd câştigă extrem de mulţi bani şi din Youtube. Cum lansează o piesă, strânge zeci de milioane de vizualizări în doar câteva zile.

Câți bani a făcut din Youtube în ultimele luni cântărețul The Weeknd

 Doar în ultima lună, The Weeknd a adunat pe contul său de Youtube 600.000 de subscriberi, iar piesele sale au fost ascultate de 12,5 miliarde de ori. Faima cântăreţului canadian a trecut de mult de graniţa nord-americană. Are fani din întreaga lume care îi ascultă melodiile pe Youtube şi care în acelaşi timp îl îmbogăţesc pe zi ce trece. Conform socialblade.com, The Weeknd câştigă doar din Youtube între 3,1 şi 50 de milioane de dolari în fiecare lună. 

 Doar în acest an, internauţii i-au băgat în conturi cântăreţului peste 10 milioane de dolari. Cel mai vizualizat clip al său din 2021 este cel al piesei "Save your tears". Videocliplul a fost lansat în luna ianuarie şi deja a adunat 205 milioane de vizualizări.

 The Weeknd a ajuns la un nivel de popularitate atât de mare, încât şi-a permis să boicoteze premiile Grammy din acest an. Cântăreţul a anunţat că nu va participa la cea de-a 63-a ediţie a galei, dar nici la următoarele. Canadianul care a câştigat de-a lungul carierei trei premii Grammy, cinci premii la American Music Awards, dar şi opt trofee la Billboard Music Awards şi-a motivat decizia spunând că este nemulţumit de faptul că nu a primit nicio nominalizare la gala din acest an, deşi piesa "Blinding Lights" a stat 50 de săptămâni în top 10 în Billboard Hot 100.