Stiri mondene

Cât s-a îngrășat Elena Marin la Survivor România?! Dezvăluirile dansatoarei: „Au fost probleme”

Cât s-a îngrășat Elena Marin la Survivor România?! Dezvăluirile dansatoarei: „Au fost probleme”
Cât s-a îngrășat Elena Marin la Survivor România?! Dezvăluirile dansatoarei: „Au fost probleme” [Sursa foto: Captură YouTube]
Elena Marin a dezvăluit într-un interviu cât a luat în greutate pe parcursul participării sale la Survivor România. Concurenta a avut mari probleme hormonale.

Elena Marin a fost eliminată din competiția Survivor România la un singur pas de marea finală. Concurenta a fost una dintre cele mai puternice și mai susținute, însă a și creat controverse pe parcursul competiției, mai ales din cauza conflictului pe care l-a avut cu Zanni. 

Însă la finalul concursului, Elena a înțeles unde a greșit și spune că nu a putut să-și ascundă emoțiile așa cum ar fi trebuit sau cum s-ar fi așteptat fanii din fața micilor ecrane.

Din acest motiv, Elena Marin a explicat pentru Ștafeta Mixtă că este o firă emotiv, iar stresul care venea din partea băieților îi punea capac de cele mai multe ori.

„Cu siguranță am învățat din greșeli. Cred că nu am învățat să-mi dozez și să-mi liniștesc emoțiile. Eu sunt o fire foarte emotivă și oamenii care îmi sunt alături știu lucrul acesta. Emoțiile pe care le-am avut pe traseu și băieții în general înjură și au înjurat foarte mult în această competiție. Eu ca femeie simțeam să refulez plângând. Așa mă eliberam, nu înjuram, nu dădeam cu termosul. Lucrurile astea poate ar fi trebuit să le ascund, vulnerabilitățile mele poate ar fi trebuit să le ascund. Pentru că în momentul în care ești vulnerabil, iar cei din jurul tău văd asta, este normal să te lovească cu propriile arme și să te lovească acolo unde doare cel mai tare. Poate că la un moment dat așa s-au văzut lucurile”, a spus Elena Marin. 

Elena Marin, adevărul despre aspectul său fizic: „Nu mă simt bine”

Majoritatea fanilor au observat că Elena Marin a luat foarte mult în greutate de când a venit la Survivor România. Concurenta spune că s-a confruntat cu probleme hormonale, acesta fiind și motivul pentru care s-a îngrășat zece kilograme. 

Cât s-a îngrășat Elena Marin la Survivor România?! Dezvăluirile dansatoarei: „Au fost probleme”
Cât s-a îngrășat Elena Marin la Survivor România?! Dezvăluirile dansatoarei: „Au fost probleme”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Au fost probleme hormonale, ca atare, am luat 10 kilograme în plus. Nu mă simt bine. Toate lucrurile astea, la un moment dat te fac vulnerabil, mai ales că oricum eu eram o persoană sensibilă. Nu știu exact cum s-a văzut acasa, ceea ce pot spune este că așa sunt eu. Andreea Bălan poate spune că așa sunt”, a declarat Elena Marin.