Lansări muzicale

Carla's Dreams, pe locul 1 în trending cu piesa „Victima”

Carla's Dreams, pe locul 1 ]n trending cu piesa „Victima”
Carla's Dreams, pe locul 1 ]n trending cu piesa „Victima” [Sursa foto: Captura Youtube ]
Carla's Dreams face furori cu cea mai nouă piesă „Victima”. În doar câteva zile, piesa a urcat pe primul loc în trending-ul românesc.

Carla's Dreams şi-a suprins fanii cu o nouă piesă profundă de dragoste care face furori pe toate reţelele. Melodia a ajuns în scurt timp de la lansare pe primul loc în trendingul românesc, având peste 2,5 milioane de vizualizări și o mulțime de comentarii. 

„Nu credeam ca exista Perfecțiune, pana acum. Îți mulțumesc ca ți-ai deschis sufletul și ai împărtășit cu noi toți o bucățică din tine… sper sa meritam”, „WOW!!!!! Vorba americanului AMAZING!! Un video clip de milioane, omul e super talentat, nu gasesti multi ca el in Romania”, „Nu mai e nimic de spus, toți știm celebra "Scara

2, Etajul 7". Excelentă piesă și-am ajuns victima piesei tale”, sunt o parte dintre comentariile internauților. 

Citeste si: Sergiu de la Carla's Dreams renunță la machiaj! Cum a anunțat că se retrage din formație

Piesa „Victima” este deja în playlist-ul Radio Impuls de dinainte de lansare, iar săptămâna aceasta a intrat și în HOT 40

Carla's Dreams a lansat „Victima”. Piesa a intrat și în HOT 40

Piesa nou lansată de Carla's Dreams este declaraţie frumoasă de dragoste. Versurile piesei spun povestea unei iubiri pierdute și netrăite până la capăt. Videoclipul pentru "Victima" a fost regizat de Roman Burlaca, scenariul Roman Burlaca, Vlad Sabajuc, director de imagine Evghenyi Dedkov, produs de echipa BR Film coordonată de Roman Burlaca, cel care semnează majoritatea videoclipurilor Carla's Dreams.