Lansări muzicale

Carla’s Dreams a lansat „Simplu și ușor”

Carla’s Dreams a lansat „Simplu și ușor”
Carla’s Dreams încheie 2020 cu o surpriză pentru fanii lor care le-au fost alături în tot acest an și lansează ”Simplu și ușor”, o piesă sensibilă, de dragoste.

Piesa a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac, text Carla’s Dreams, iar videoclipul a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun- regizor și Alexandru Mureșan- DoP).
„Simplu și ușor” a fost interpretată live în premieră în cadrul show-ului The Artist Awards, unde Carla’s Dreams a primit două premii: The Artist Of The Year și Best Collaboration cu Irina Rimes pentru „3 inimi”.

În ciuda acestui an atipic, fără concerte, muzica celor de la Carla’s Dreams a bucurat sufletele oamenilor, astfel că „Secrete” a fost 11 săptămâni locul 1 în top Mediaforest și este piesa verii 20020, iar „Scara 2, etajul 7” a fost 4 săptămâni locul 1 în top Mediaforest. De asemenea, contul de YouTube Carla’s Dreams a depășit 1 miliard de vizualizări și are peste 1.6 milioane de abonați.

Ce este Global Records 

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.
Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

Sursa: Global Records