Stiri

Care sunt zonele din București cu cele mai mici chirii

Care sunt zonele din București cu cele mai mici chirii
[Sursa foto: Facebook ]
Preţul chiriilor din Bucureşti diferă foarte mult, în funcţie de zonă sau cartier.

 În România, doar oraşul Cluj Napoca rivalizează cu Bucureşti, în ceea ce priveşte preţul chiriilor. În capitală, o garsonieră într-un cartier precum Titan ajunge să se închirieze cu mult peste salariul minim pe economie din ţara noastră. Aşadar, dacă vrei să te muţi în Bucureşti, informează-te bine unde sunt cele mai bune cartiere, cu cele mai mici chirii.

Zonele din Bucureşti cu cel mai mic preţ al chiriilor

Care sunt zonele din București cu cele mai mici chirii

 Una dintre cele mai accesibile zone din punct de vedere al preţului chiriilor este Rahova, unde găseşti o garsonieră decentă la 200- 220 de euro pe lună, un apartament de două camere undeva în jurul sumei de 300 de euro şi un apartament cu trei camere, la un preţ de închiriere de 365- 380 de euro pe lună.

  O zonă cu preţuri decente este şi Berceni, unde o garsonieră se închiriază cu 220 de euro, un apartament cu două camere cu 320 de euro şi un apartament cu trei camere cu 400 de euro. În funcţie de dotări, puteţi plăti chiar şi cu 50 de euro în plus faţă de preţurile specificate.

 Printre cele mai mici chirii sunt în zona Giurgiului, unde o garsonieră se închiriază cu 200 de euro, iar un apartament cu trei camere cu 300 de euro pe lună. În Giuleşti, chiria unei garsoniere costă în jur de 200 de euro, iar un apartament cu trei camere se poate închiria şi cu 350 de euro.

Care sunt zonele din București cu cele mai mici chirii

 Deschiderea magistralei M5 a făcut ca preţurile chiriilor să crească simţitor în Drumu Taberei, unde acum o garsonieră se închiriază cu aproximativ 250 de euro pe lună, un apartament cu două camere poate ajunge şi la 320 de euro, în timp ce chiria unui apartament cu trei camere ar putea să coste şi 420 de euro. Aici, un avantaj foarte mare este şi Parcul Moghioroş.