Stiri

Care este starea pârtiilor în aprilie la munte. Se mai poate schia undeva

Care este starea pârtiilor în aprilie la munte. Se mai poate schia undeva
Staţiunea Straja
Iarna se prelungeşte la munte, iar iubitorii sporturilor pe zăpadă sunt în al nouălea cer.

 Deşi din punct de vedere calendaristic primăvara a sosit de mai bine de o lună, iubitorii sporturilor de iarnă încă se pot bucura de zăpadă, la munte. Vremea ţine cu amatorii de senzaţii tari, aşa că se poate schia în continuare.

La munte încă se poate schia în luna aprilie. Care este starea pârtiilor

 În Poiana Braşov vremea este superbă, soarele străluceşte, iar zăpada este numai bună pentru schi.

În jur de 40 de centimetri măsoară grosimea stratului de zăpadă, iar pârtiile sunt pline de turişti. Cu tot cu restricţii, în Poiana Braşov, pârtiile ar putea rămâne deschise chiar până la finalul lunii aprilie. Chiar dacă urmează câteva zile însorite, veştile pentru schiori sunt excelente. Va ninge din nou, spre finalul lunii.

 O altă opţiune este staţiunea Straja, o variantă mai ieftină şi mai puţin aglomerată decât Poiana Braşov. 110 lei costă ski-pass-ul pe o zi, iar programul este de la 9:00 până la ora 21:00, cu nocturnă pe o porţiune de patru kilometri. 40 de centimetri are stratul de zăpadă la Straja.

❗️09:54 ora exactă de pe pârtiile din Straja! 🥲Când ai la un loc ☀️+❄️ clar rezultă ❤️. ⛷Să vă mai spunem că azi e 10 aprilie? ❗️Urmărește postarea, revenim cu update! —- Update 11:40 Update 15:20

Publicată de Complex Montana- Straja pe  Vineri, 9 aprilie 2021

 În Sinaia, stratul de zăpadă măsoară 50 de centimetri, însă aici în unele zile pot apărea ceva probleme din cauza vântului. Dacă vremea permite şi merg telegondolele, te poţi bucura de nişte privelişti superbe.

 La Rânca zăpada este chiar şi în această perioadă a anului excepţională. 45 de centimetri măsoară stratul de zăpadă pe cele două pârtii de trei kilometri.

Care este starea pârtiilor în aprilie la munte. Se mai poate schia undeva

 Se schiază în condiţii excelente şi la Transalpina Ski Resort, unde peisajele sunt superbe, iar zăpada are un strat de grosime de 60 de centimetri. 

Care este starea pârtiilor în aprilie la munte. Se mai poate schia undeva
Transalpina Ski Resort

 Din fericire, sezonul de ski va mai continua până la începutul lunii mai în unele staşiuni. Se anunţă ninsori puternice săptămâna viitoare la Straja, Transalpina şi Sinaia, unde se preconizează că se vor mai depune cel puţin câte zece centimetri de zăpadă.