Stiri mondene

Care este numele real din buletin al Andrei? Multă lume nu ştie acest lucru

Care este numele real din buletin al Andrei? Multă lume nu ştie acest lucru
[Sursa foto: Facebook ]
V-aţi întrebat vreodată care sunt numele reale ale vedetelor autohtone?

Mulţi dintre artiştii autohtoni preferă să adopte un alt nume de scenă decât numele din buletin. În primul rând, un nume de scenă potrivit ar avea mai multă priză la public. De altfel, fanii ar reţine mai uşor numele, dacă aliasul ar fi mai scurt şi mai catchy. Este şi cazul Andrei, care este cunoscută de publicul din România după un alt nume decât cel din buletin.

Citeste si: Andra, dezvăluiri emoționante despre viața ei: "Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online!"

Care este numele din buletin al Andrei

 Numele Alexandra Irina Mihai vă spune ceva? Dacă nu, acesta era numele din buletin al Andrei, dinainte să devină doamna Măruţă. Celebra cântăreaţă s-a născut pe 23 august 1986, la Câmpia Turzii şi a început să cocheteze cu muzica de la o vârstă foarte fragedă. A participat constant la concursuri, interpretând atât muzică uşoară, cât şi muzică populară.

Citeste si: Andra Măruță a ajuns la secția de Poliție: Primele declarații ale artistei: "Mare atenție!"

Care este numele real din buletin al Andrei? Multă lume nu ştie acest lucru

Andra a devenit o vedetă în adevăratul sens al cuvântului încă de la vârsta de 14 ani, când a început să înregistreze piesele primului său album, intitulat simplu, "Andra". De pe acest album, care a avut un succes incredibil, au fost extrase două single-uri, care au propulsat-o pe artistă în topurile muzicale din România. "În noapte mă trezesc" şi "Eu aș da" au devenit hituri, iar Andra a devenit cunoscută în toată ţara.

Care este numele real din buletin al Andrei? Multă lume nu ştie acest lucru

 Acesta avea să fie doar începutul unei cariere incredibile, pentru că de la debutul său, de când avea doar 14 ani, Andra a rămas în top, an de an. 15 albume a lansat Andra până acum şi are abia 35 de ani, aşa că are şanse foarte mari să doboare toate recordurile. Andra este şi printre cele mai premiate artiste de pe meleagurile autohntone, doar Delia şi Loredana făcându-i concurenţă. Până acum, cântăreaţa a adunat 40 de premii cu numele de "Andra", însă dacă o ţine tot aşa, are toate şansele să dubleze acest număr de premii. 

Citeste si: Andra, detalii neștiute din viața sa! Artista a fost victima bullying-ului: „Îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră”