Stiri

Care este adevarata poveste din spatele serialului-fenomen Kaleidoscope

netflix
Care este adevarata poveste din spatele serialului Kaleidoscope [Sursa foto: Netflix ]
Iată care este adevărata poveste din spatele serialului Kaleidoscope.

Care este adevărata poveste din spatele serialului Kaleidoscope. Serialul a deputat pe Netflix pe data de 1 ianuarie 2023 și este unul dintre cele mai inovatoare proiecte de până acum.

Serialul este compus din opt episoade, care pot fi vizionate în orice ordine, însă există și câteva reguli pe care producătorii serialului le recomandă. Netflix îi încurajează pe spectatori să vadă primele 7 episoade în orice ordine doresc, dar să păstreze pentru final episodul intitulat „Alb”, în care are loc jaful.

Citește și: A apărut „Kaleidoscope”, primul serial care poate fi vizionat în orice ordine. Este o premieră pentru Netflix

Pentru a face vizionarea și mai interesantă, în cazul în care nu știați, Kaleidoscope se bazează pe o poveste reală. Serialul reprezintă povestea unui jaf celebru, care are o poveste ce se întinde pe mai bine de 25 de ani. Iată tot ce trebuie să știți despre povestea care se află în spate serialului-fenomen Kaleidoscope!

netflix
Kaleidoscope este bazat pe fapte reale [Sursa foto: Netflix ]

Kaleidoscope, un serial bazat pe fapte reale. Care este povestea

Kaleidoscope, intitulat inițial Jigsaw, urmărește povestea un hoț și echipei lui în timp ce încearcă să dea lovitura cu cel mai mare jaf din istorie, în valoare de 7 miliarde de dolari. Intriga se întinde pe aproximativ 25 de ani.

Serialul creat de Eric Garcia și producătorul executiv Russell Fine este vag inspirat din povestea din viața reală în care șaptezeci de miliarde de dolari în obligațiuni au dispărut în centrul Manhattanului în timpul uraganului Sandy.

Inspirat din povestea reală în care 70 de miliarde de dolari în obligațiuni au dispărut în centrul Manhattanului în timpul uraganului Sandy, Kaleidoscope este format din opt episoade care se întind de la 24 de ani înainte de jaf până la 6 luni după.

netflix
Kaleidoscope a fost lansat pe 1 ianuarie 2023 [Sursa foto: Netflix ]

Tu alegi ordinea în care vizionezi episoadele din Kaleidoscope

Fiecare episod va purta numele unei culori. Singurul episod pe care fiecare telespectator este recomandat să îl urmărească la final este „Alb”, motiv pentru acre la fiecare utilizator se află pe ultimul loc.

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în ianuarie 2023? Iată lista completă a celor mai tari producții

Cu toate acestea, există și o ordine cronologică. În cazul în care doriți să urmăriți serialul într-o ordine cronologică, iată modul cum puteți urmări episoadele:

„Violet” – are loc cu 24 de ani înaintea jafului
„Verde” – are loc cu 7 ani înaintea jafului
„Galben” – are loc cu 6 săptămâni înaintea jafului
„Portocaliu” – are loc cu 3 săptămâni înaintea jafului
„Albastru” – are loc cu 5 zile înaintea jafului
„Alb” – ziua în care are loc jaful
„Roșu” – dimineața de după jaf
„Roz” – are loc cu 6 luni după jaf