Stiri mondene

Cardi B, în pat cu Offset când a postat din greșeală o poză nud. Cei doi și-au anunțat divorțul acum o lună

Cardi B, în pat cu Offset când a postat din greșeală o poză nud. Cei doi și-au anunțat divorțul acum o lună
La o lună de când a anunțat divorțul Cardi B recunoaște că era în pat cu Offset când a postat din greșeală o poză nud

Cardi B a anunțat în urmă cu aproximativ o lună că vrea să divorțeze de Offset, însă se pare că cei doi au petrecut pe cinste de ziua ei și de atunci continuă să petreacă timp împreună.

Cardi B și Offset erau împreună în pat când din greșeală artista a postat pe Instagram o fotografie nud.

„Eram întinsă în pat și i-am zis lui Offset `Simt că aș face o fotografie și apoi aș da naibii presa` și văd cum se încarcă poza și eram `Oh, doamne! Oh doamne! Oh doamne, Offset, fotografia se încarcă”, a spus artista în vârstă de 28 de ani.

Cardi B a intrat în panică când și-a dat seama că tocmai postase o fotografie topless.

„Am luat telefonul și am șters acea mizerie pe care toată lumea și chiar mama a văzut-o. Erau pe internet atunci”, a mai declarat Cardi B potrivit Daily Mail

Cardi B și Offset au depus actele de divorț deși se iubesc în continuare 

Cu toate că cei doi artiști continuă să petreacă timp împreună, Cardi B a cerut divorțul de la Offset luna trecută declarând în documentele de la tribunal că „nuexistă perspective de reconciliere” între ei doi.

„Nu am o relație proastă cu tatăl copilului meu. Nu am o ură față de el. Nu vreau să îi urez nimic rău și sunt sigură că la fel se gândește și el în privința mea”, a declarat Cardi B despre divorțul de Offset. 

Cei doi trebuie să se prezinte în fața instanței pe 4 noiembrie. Cardi B a cerut custodia fetiței sale, cât și mai multe beneficii financiare. 

Perechea s-a logodit în secret în dormitorul lor, în 2017, apoi anul următor s-a aflat că cei doi s-au căsătorit. Cardi B a dat naștere fiicei sale un an mai târziu, s-a despărțit de Offset în luna decembrie, dar s-a întors împreună cu el la scurt timp după aceea.