Stiri

Cântăreți de top cărora le plac pariurile, mai ales jocurile de noroc din cazinouri

Cântăreți de top cărora le plac pariurile, mai ales jocurile de noroc din cazinouri
Cântăreți de top cărora le plac pariurile, mai ales jocurile de noroc din cazinouri
Iată un top al artiștilor care au o pasiune pentru jocurile de noroc. Sigur nu știai despre aceste pasiuni ale lor.

Kenny Rogers are una dintre cele mai frumoase melodii despre pariori, The Gambler- Pariorul. Dacă în melodia lui vorbește despre un parior oarecare, noi i-am depistat pe cei mai celebri dintre pariori. Vorbim despre cântăreți celebri, a căror melodii le ascultăm azi la radio și cărora jocurile de noroc le fac viața mai palpitantă. Pe unii paparazzi i-au depistat în cazinourile din lume, dar unii dintre artiștii pasionați de jocurile de noroc preferă cazinourile online de pe site-uri precum Cazinoonline.com, unde găsești cele mai bune site-uri de cazinourionline licentiate.

Sunt discrete, protejează foarte bine identitatea oricui și îți permit accesul la turnee sau mese live. În plus, poți juca de oriunde.  

Basitul Lemmy Kilmister, fondatorul Motorhead

În melodia Ace of Spade (Asul de Pică) Lemmy Kilmister, basistul britanic, și fondatorul trupei Motorhead, descria sublim plăcerea jocului de poker, în care speranța lui de câștig stătea într-un As de Pică. Primele versuri spun ce ar spune orice pasionat de jocuri de noroc, că plăcerea stă în senzația pe care ți-o dă jocul, nu în lăcomia de a câștiga bani.

Muzicianul iubea jocurile de noroc, poate nu la fel cum iubea muzica, dar destul încât să fie recunoscut pentru această plăcere a lui. Lemmy Kilmister iubea jocul de cărți dar și sloturile. 

P Diddy este un mare fan al Blackjack-ului 

Imposibil să nu știi măcar o melodie de-a rapperului P Diddy, însă poate nu știi despre pasiunea lui pentru Blackjack. Rapperul se pricepe la masa de joc la fel cum s-a priceput cu piesa „It’s All About the Benjamins”.

Nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru jocurile de noroc și chiar a colaborat cu câteva cazinouri pentru promovarea meselor noi de Blackjack.

Se pare că rapperul are inclusiv mese portabile de Blackjack pe care le are la dispoziție în turnee sau înainte de concerte, pentru a putea juca cu prietenii. De asemenea, plasează pariuri online sub diferite pseudonime. 

Gladys Knight- cântăreața de muzică soul iubea Baccarat-ul 

Gladys Knight & the Pips a fost o trupă americană de R&B și soul care a cucerit topurile între anii 1950- 1980. Gladys a compus melodiile celebre „Empress of Soul” și „Severn”, și a câștigat un premiu Grammy. Artista a avut o mare pasiune pentru jocul de Baccarat. A menționat pasiunea pentru jocul de noroc și în autobiografia ei „Between Each Line of Pain and Glory: My Life Story”. A câștigat dar a și pierdut bani la acest joc. Gladys a recunoscut că jocul devenise o dependență și zece ani a câștigat mai puțin decât a pariat. Îi plăceau și jocurile cu mize mari, iar într-o singură noapte a pariat peste patruzeci de mii de dolari la un singur joc. După acest episod și-a tratat dependența de jocul de noroc. Și-a investit banii din muzică și în pariurile sportive, dar Baccarat a fost preferatul ei.

50 Cent pariază sute de mii de dolari pe meciuri 

Este evident că în zilele noastre în industria muzicii se câștigă mult mai bine ca pe vremea lui Gladys Knight. Dacă artista a renunțat la pariere după ce a pierdut aproape 45.000 dolar, 50 Cent a câștig 500.000 de dolari după ce a pariat pe Giants la un meci pentru calificarea la Super Bowl. A mers mai departe cu dublu sau nimic, și a pariat suma pe aceeași echipă

care a câștigat Super Bowl XLVI, iar pe el l-au făcut mai bogat cu un milion de dolari. 

Harry Styles, pasionat de Ruletă

Harry Styles a fost membru al celebrei trupe One Direction și a început să joace la jocurile d enoroc încă dinainte să împlinească vârsta legală. La 18 ani, când a putut juca legal, și-a cheltuit o parte din banii câștigați din muzică în cazinouri, doar pentru a sărbători faptul că din acel moment își putea satisface pasiunea pentru jocul de noroc. Acum joacă de câte ori vrea, pentru că milioanele pe care le-a acumulat din muzică îi permit acest lucru. Pasiunea lui cea mare este Ruleta. Numărul lui norocos, 17 Black( Negru) îl are tatuat pe umăr. Nu știm exact cât noroc are Harry Styles la Ruletă, dar un francez a câștigat o sumă uriașă la acest joc de noroc cu un pariu de câțiva euro.

Jay Z are fler pentru muzică, pentru afaceri și pentru jocul de noroc

Jay Z a câștigat peste 500 de milioane de dolari din afaceri și muzică. Banii câștigați în afaceri îi investește și în cazino, și spunem că îi investește, pentru că nu doar cheltuiește, mai și câștigă. Preferă jocurile de Blackjack și Poker, și nu se așează decât la mesele cu mize mari, în cazinourile pe care le vizitează în mod regulat. Se spune că, într-o călătorie la Las Vegas, el a pierdut 500.000 de dolari pe singură mână de poker cu mize mari. 

Nelly preferă Pokerul

Rapperul Nelly se pricepe de minune la muzică, este un mare filantrop, conduce organizația non-profit 4Sho4Kids, are propria  băutură energizantă numită Pimp Juice, și mai are o pasiune nebună pentru Poker. La jocul ăsta chiar se pricepe, ajungând să joace în Evenimentul Principal World Series of Poker din 2007. A jucat și în  circuitul PokerStars European Poker Tour. Pokerul îl joacă din pasiune pentru că a câștigat mai mult decât a investit, dar niciodată nu a investit mai mult decât i-a permis contul. 

Joacă online doar la cazinouri licențiate!

Dacă vrei să joci la cazino nu uita că este foarte important să joci doar la cazinourile online licențiate. Cele mai bune cazinouri licențiate din România le găsești accesând linkul din primul paragraf. Cum recunoști un cazinou licențiat? Trebuie să funcționeze în baza unei licențe eliberate de ONJN România, iar aceasta este menționată la baza paginii principale a oricărei platforme de jocuri de noroc. Nu uita, jocul de noroc trebuie să fie plăcere, nu dependență!