Stiri

Când apare în cinematografele din România filmul „Dune”

Când apare în cinematografele din România filmul Dune
[Sursa foto: Facebook ]
Filmul "Dune" va apărea în cinematografele din România în luna octombrie a acestui an.

 Aşteptarea a luat sfârşit pentru cei care vor să vadă filmul "Dune", un sciene fiction care a avut un buget imens. Pelicula "Dune" va apărea în cinematografele din România în luna octombrie a acestui an.

Când va avea premiera în România filmul "Dune"

 "Dune" este unul dintre cele mai aştepatate filme ale acestui an. Pelicula regizată de Denis Villeneuve a avut un buget de 165 de milioane de dolari şi a fost realizată după romanul science fiction cu acelaşi nume scris de Frank Herbert.

Aceasta este doar prima parte a filmului în care vor juca Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, David Dastmalchian, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa şi Javier Bardem. 

Când apare în cinematografele din România filmul Dune

 Premiera mondială a filmului ar fi trebuit să aibă loc 18 decembrie anul trecut, însă din cauza pandemiei de coronavirus, a fost amânată pentru acest an.

Şi se pare că producătorii peliculei se vor ţine de promisiune. Premiera filmului este programată pe 3 decembrie şi va avea loc la cea de-a 78-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia. În Statele Unite ale Americii, filmul va fi lansat în cinematografe începând cu luna octombrie, concomitent cu apariţia sa pe platforma de streaming HBO Max. În România, cinematografele vor rula "Dune" pe ecrane începând cu 22 octombrie. 

Când apare în cinematografele din România filmul Dune

 Acţiunea din "Dune" este concentrată pe Paul Andreides, un tânăr foarte inteligent, curajos şi talentat, a căruit soartă s-a decis dinainte să se nască. Tânărul trebuie să îşi urmeze destinul, iniţial un destin dincolo de înţelegerea sa şi să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers, pentru a-şi putea salva familia şi poporul. Paul Andreides va avea de înfruntat forţe malefice, care se luptă pentru exclusivitatea celei mai importante resurse din lume, care se găseşte doar pe acea planetă.