Stiri mondene

Calvarul trăit de Tina Turner. Cum a reușit legendara cântăreață de muzică rock să fugă de soțul ei, Ike Turner: "Voia ca abuzul lui să fie văzut". Regretata artistă a avut o viață care bate orice film

Cum a reușit legendara cântăreață de muzică rock să fugă de soțul ei, Ike Turner
Tina Turner [Sursa foto: Hepta, colaj Radio Impuls]
Viața artistei Tina Turner a fost presărată cu multe drame. Cum reușit Regina Rock’n’Roll să scape de coșmarul pe care îl trăia alături de soțul ei, Ike Turner, bărbatul care o abuza?

Tina Turner a încetat din viață, miercuri, la vârsta de 83 de ani. Cântăreața americană a trăit o viață plină de drame, deși a avut o carieră de succes. Legendara cântăreață de muzică rock a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ike Turner care însă, la aproximativ un an de la căsătorie, avea să se transforme într-un coșmar. După cum a declarat chiar regretata artistă în autobiografia ei și în mai multe interviuri, abuzul fizic din partea soțului ei a început la scurt timp după ce au devenit soț și soție.

„Încerca să-mi învinețească ochii. Voia ca abuzul lui să fie văzut. Asta a fost partea rușinoasă.(...) Relația mea cu Ike a fost condamnată în ziua în care și-a dat seama că voi fi generatorul lui de bani”, spunea Tina Turner în cartea sa de memorii, publicată în 2018, unde și-a amintit chiar și că Ike Turner a forțat-o să-și schimbe numele de familie împotriva voinței ei.

Cum a reușit legendara cântăreață de muzică rock să fugă de soțul ei, Ike Turner
Tina și Ike Turner [Sursa foto: Hepta]

Citește și: Cauza morții Tinei Turner a fost dezvăluită. De ce a murit legenda rock'n roll-ului?

La un moment dat, în timp ce se afla în Dallas, regretata artistă a luat decizia să fugă de el pentru a scăpa de coșmarul pe care îl trăia. În luna iulie a anului 1976, aflați în Dallas pentru un spectacol, Tina Turner a povestit că Ike Turner ar fi început să o lovească după ce au coborât din avion, chiar în mașină, în drum spre hotel.

În acea zi s-a decis să plece departe de el și așa a și făcut. În timp ce soțul ei dormea, Regina Rock’n’Roll a ieșit din cameră și a fugit pe o autostradă aglomerată către un motel, având la ea doar un card de credit Mobil și 36 de cenți. 

S-a aflat cauza morții cântăreței Tina Turner
Tina Turner[Sursa foto: Facebook]

S-a aflat cauza morții cântăreței Tina Turner. De ce boală suferea „Regina rock’n’roll-ului”

Tina Turner se lupta de mulți ani cu o boală incurabilă. Aceasta a murit „pașnic” în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, în Elveția, miercuri, 24 martie. Legenda muzicii rock suferea de hipertensiunea arterială și insuficiența renală, iar acum reprezentantul ei a confirmat că a murit din cauze naturale, potrivit  Daily Mail

Citește continuarea aici!